¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

försöker lura mig själv att tänka på andra problem, problem som inte gör lika ont, som är lika jobbiga. som inte äter upp en inifrån så fort man tillåter sig själv o tänka på dom. sånna problem är lite för svåra att hitta, helst skulle jag vilja att dom kom när jag önskade att dom gjorde de.

iaf, jag har sovmorgon imorn o börjar tio! :D yay. jag har fått en dålig vana att säga bitches till allt o alla. de e så kul o säga de ordet. jag e verkligen skum ibland. jag får flipp när nån säger spatel (som tydligen är nån minisked i naturkunskapen). jag ville bara avliva läraren när han hade genomgång, fast jag egentligen gillar han, läraren alltså.

kom precis på att jag har gympa imorn o de om nått suger. vill inte villinte villintevillinte.. men jag e faktiskt sjuk, jag e förkyld som fan så jag kanskekanske kan komma undan med de. lika bra o inte va med när man faktiskt e sjuk på riktigt för en gångs skull..

nu e jag jobbigt trött, fan va skönt o lägga sig o sova nu.. vill till min säng. orkar verkligen inte förbereda nån debatt grej till engelskan imorn. de kan jag gö då. o matten kan jag faktiskt gö till helgen nån gång, den e inte så svårt (hoppas jag). så jag tror jag slaggar nu (o ja, de e ett av mina nya udda ord som alla undrar varför jag använder). godnatt iaf ;D


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

det stämmer att jag skulle gråta om du försvann, gråta av glädje. om de va nån jag skulle betala en enkel biljett till ryssland för så skulle de va du, så oroa dig inte. du är speciell ;)

nu har jag egentligen läxor o göra, men inte fan gör jag dom. fast jag typ tänkt på dom hela dan! de har kommit nått annat i vägen hela tiden. antingen så måååste jag läsa klart tidningen, snacka en timma i telefon, träffa johanna för andra gången, ringa carro för andra gången, ordna med bilder, snacka på msn. allt sånt e såå viktigt. går helt enkelt före läxorna. sry framtida jag, det blir nog inget  av dig ändå..  -

undra hur bra jag e på o lura mig själv.. ?

10 dagar

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

skulle ge så sjukt jävla mkt för o veta

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

okej jag är inte bra på nått, inte speciell på nått sätt. inget som gör att jag sticker ut, gör mig annorlunda. jag är onormalt ounik. men nått har jag iaf, o de e dom bästa kompisar som finns. fattar verkligen inte hur jag kan ha sån tur. jag har så mkt tur mer kompisar att de inte finns nån mer tur över till annat för mig. så måsta de va

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

en vecka av 17 har gått. låter de inte deprimerande.. :P fast de funkar faktiskt med skolan. jag har inte dött än iaf. har så mkt annat o tänka på. längtar redan till helgen, ska bli kuuul.

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving but you don't love me
I've been confused outta' my mind lately
You think you're loving but you don't love me
I want to be free, baby you've hurt me

8 dagar


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

e de skumt o vilja ha höst? för jag vill de nu. typ massa fina löv, varma halsdukar, tända brasor o shit. men med höst räknar jag alltså inte förskylning, regn o regn.. btw så e jag redan förskyld

fan va seg jag känner mig idag. typ orkar inte röra mig. nu ska jag egentligen sminka mig o ta på mig för o gå o träffa carro o johanna. men inte fan gör jag de. jag e seeeg. min hjärna verkar ha avstannat helt...   --   -  .  ... '


7 dagar! en hel fucking vecka! ibland e jag så stolt över mig själv, o carro också förstås ;)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

¨jag käkar typ alltid middag framför datorn nu för tiden :P. kan inte bestämma mig för om de e en ovana el inte..
jag lyckades faktiskt att ta mig genom hela skoldan utan o somna! inte för att jag inte kände för o däcka på golvet när gympaläraren snackade men ändå, jag gjorde de inte.. fattar ni hur lockande o mysigt ett gympa golv ser ut när e skittött o läraren maler på om all träning? skulle fan va najs o ha en lärare pratandes när man ska sova, finns inget som får mig tröttare..

imorn blir de nrj :D. jag vet, de kanske inte e den mest eh aa, va ska man kalla de? de kanske inte e den "finaste" musiken. men vem fan bryr sig. jag vill höra jobb, de e ju sommarens låt. sen skiter jag i resten. o rock away, kanske. :P ska dit med massa roliga personer :)


hur fan kunde du va så bra på o spela det spelet? hur fan kunde jag va så dum?


fyra dagar

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

I've been here so long; think that its time to move
The winter's so cold summer's over too soon
so let's pack our bags and settle down where palm trees grow
I've got some friends, some that I hardly know
But we've had some times I wouldn't trade for the world


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

vill såå till partille o ha TJEJhelg. inte som förra gången. verkligen inte.  typ verkligen göra god mat, snacka, tönta oss, shoppa, låtsas som om de inte finns nått annat. bara för en helg. typ höststämning då också, med tända ljus, filtar o regn. 

the best days of my life is the ones i spend with you, johanna, anna o carro <3

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

sitter o dricker lugnande te just nu bara för o kunna somna :P imorn börjar johanna gymnasiet, spännande ju! själv börjar mina riktiga lektioner imorn. men mitt schema e assoft! iaf för o va tvåan på samhäll. jag har två sovmornar o slutar tidigt på fredan :D. jag o emma har lätt bäst scheman i klassen. fast vi har gympa imorn, bläää. jag hatar gympa. hatar hatar hatar, typ..

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

kan du inte bara försvinna? snälla, snälla, snällasnällasnälla.. jag orkar inte med dej. vet du hur jobbigt de här är? de e nått fel på mig, jag e inte normal. vrf måste de va så här? kan inte allt bara va bra? det är inte kul. blåser jag upp de här bara för att jag inte har andra problem? får fan hoppas de. jag vill flytta, låångt bort. el egentligen inte långt bort, jag vill skaffa mig en egen lägenhet i stan o byta gymnasium. tänk o kunna börja om. låtsas som om man aldrig gjort ett ända val i hela sitt liv. bara köra på nytt. jag vill ju börja om, men vrf tar jag inte chansen? för att de inte gåår. för att du finns. jag kan inte ens hjälpa de, de e helt stört men jag kan inte kontrollera mig själv. shit vilket jävla inlägg detta blev, patetisk e jag. tyvärr.. ha ha haa

jag vill åka till partille! bara jag, carro, anna o johanna. bara vara. bara vara vi. låtsas som om inga andra finns.

vafan olivia, ta dej samman din svaga fucking unge. det är EN person vi snackar om, inte ditt hela jävla liv. ta dej förbi de. du är så patetisk! jag hatar mig själv nästan lika mkt som jag hatar dig. så nu ska jag glömma de. så. raderat.


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

okej, skola igeeen.. men de känns inte så jobbigt iaf, inte som förra året. jag ska fan klara detta året med bättre betyg. vilket inte e så svårt o lyckas  med faktiskt :P. men nu måste jag gå, annars missar jag bussen..


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

vad gör en leksak ute vid den här tiden?

älskar den komentaren, anna h

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

imorn börjar skolan igen dåe. vet inte om de e segt ens. el joo de e segt. men ska ändå bli kul o träffa folk från klassen igen. o nu kmr typ alla andra också börja där. de jobbiga kmr bli spanska lektionerna. o geografin, el historian.. blää.. aja, jag ska iaf va duktig detta året. o carro o jag ska klara oss en månad utan .. undrar om vi kmr klara de, jag känner redan för o bryta de :P  en månad kan man la hålla ut? el?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

eeh va..  ?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

good, ingenting är enkelt iaf.

ska åka till carro när som helst. skönt o bara ligga o kolla på film o snacka. imorn gäller de igen. men då e iaf anna o johanna hemma också :D. saknar er nått sjukt älsklingar. o ni har bara vart borta en dag el nått. ni valde ju fel helg o åka bort på iaf..


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

jag som inte trodde att jag hade den här typen av problem längre. men vafan tror du? jag kmr inte alltid finnas där. fattar inte vrf jag måste.. aa.. jag hatar det, alla äckel jobbiga känslor. borde inte finnas.. du kan inte få allt, fattar du inte de?. jag e väl lika jävla mkt människa som alla andra? vad e de som får dig att tro att du kan gö hur du vill? en förklaring snälla.. ? skulle ge så sjukt jävla mkt för o veta.

ÄCKEL

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

jag vill gö om mitt rum! så jag ska ägna hela freda dag o lörda dag åt o rensa ur min garderob.. eftersom jag antagligen inte kmr hinna de när skolan börjar. jag ska ha nytt bord, mer kuddar o nya gardiner. o några nya foton på väggarna..

snart ska jag färga cajjos hår, jag ber till gud att de blir bra så jag inte får nått rykte om att jag skulle va dålig på o färga hår.. för de råkar vara en av mina nöjjen. igår färgade jag johannas hår, väldigt snyggt blev de. ;) hoppas jag lyckas lika bra med carros. hennes e så jävla långt bara.. o tjockt. hon har hår som en indian typ.

ikväll ska jag till johanna p, vilket kmr bli  kul. ser fram emot de.

okej, nu borde jag duscha om jag ska hinna läsa lite kalle innan carro kmr hit. bye bye bitch

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

att någon ger en ett förtroende, att någon ber en om hjälp, att man faktiskt kan hjälpa någon, det ger mig rätt mkt faktiskt.. jag tkr de e asskönt när ens kompisar berättar om sina problem, då vet man att man verkligen är kompisar, när dom berättar nått dom verkligen inte skulle berätta för någon annan. när dom berättar för att dom verkligen verkligen tror på en när man lovar att inte säga nått. eller när man är så bra kompisar att man inte ens behöver säga att man inte ska säga nått, när dom tar det för givet. det bästa är ändå när dom mår bättre sen, när dom snackat med en. när man verkligen hjälpt dom. jag hoppas verkligen att jag hjälper någon. gud jag e verkligen sentimenatal el nått (antagligen passar orden inte ens in här men de låter som den känsla jag har nu iaf..) jag e sjuuukt känslosam el nått o de låter antagligen sjukt töntig när jag säger att de finns inget så härligt som när man avslutar ett samtal med "jag älskar dej" o veta att man verkligen menar de. skit, de här låter ju bara sjukt. kmr jag ens kunna publisera de här inlägget? jag har faktiskt inte såå många besökare så jag tror nog att jag kan komma undan med de. vem fan skriver "djupakvartövertvåpånattentankar" i sin blogg? antagligen bara en för trött jag. om jag har tur så kanske de bara e nån enstaka jävel som orkar läsa hela den här texten. om de inte hade tatt så lång tid o skriva texten utan o verka helt störd (tro mig, jag kan verka ännu stördare) o utan för mkt wannabedjup-tankar så hade jag nog inte ens lagt upp den. iaf:

jag älskar dej Johanna Ringqvist, mitt allt

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

¨nu är den där jobbiga känslan som jag haft i ett halv år borta. o de känns inte ens tomt. eller jag går ju runt o tänker på att jobbiga känslan e borta men annars så känns de inte alls. undra vad för ny jobbig känsla som kommer nu när man börjar tvåan. säkert nått som handlar om press (jag e seriöst allergisk mot press), sömnsvårigheter o ångest eller nått sånt där trevligt.. men iaf, nu har jag en vecka av inga problem alls :)

idag ska jag in till stan med the evil circle. jag funderar på om jag borde hålla i pengarna bättre. jag längtar redan tills nästa lön kmr, 25e. just  nu har jag lagt 500 på way out west, vilket va helt värt de. o 900 på dagen D. nästa månad ska jag vara sparsam.. förutom att den jävla moppesadeln kmr kosta typ 1700.. suuuuck. kul o läsa om mina utgifter btw, men jag orkar inte bry miiiiggggg.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.


undrar vad som stämmer in på mig av de. jag e knappast uppfinningsrik, de kan ingen anklaga mig för. ljuger? hm, kanske nån gång ibland. inte särskillt mkt om man frågar mig (vilket man knappast gör om man tror att jag ljuger). upprepar samma misstag om och om igen är däremot en väldigt passande början på min självbiografi. för precis så korkar e jag antagligen. sen får man väl hoppas att alla inte tkr att jag e ett svin trotts allt..

btw, vrf e de såå tråkigt att va vattuman? de låter ju så manligt :P


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

nån gång sa la någon "love like u never been hurt before". o jag har typ suttit o tänkt på de hela dan. fatta vilken stark människa man måste va om man bara kan glömma allt o bara gå vidare. bara älska utan några förhinder. utan att hela tiden va på sin vakt, aldrig låta nån komma allt för nära. utan att låta folk tro att dom vet allt om en, fast dom egentligen bara känner den person man låter dom tro att man är. inte för att jag tror att jag e särskillt bra på o dölja min skit men ändå. de finns ju folk som bara kan förlåta, acceptera o gå vidare. fan va starka dom måste va. önskar jag va mer sån. gå vidare e verkligen inte min starka sida XD


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

jag e på så bra humör! jag brukar faktiskt inte va de. nu känns allt bara kul, de e som om jag har käkat asmkt godis o druckit lite väl mkt kaffe o fått nån slags socker blandad kofein-kick. vilket egentligen inte skulle hända för jag e imun mot sockerkickar efter att ha härdats som barn.. iaf, jag känner för o fira, att jag e så glad alltså :P. dessutom kmr johanna hem ikväll! :D trodde inte hon skulle komma förens imorn. ännu en grej o va glad för. jag ska njuta fullt ut av denna sista veckan. jag e glaad! cause nothing can get me down now

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

jag har blivit seriöst beroende av scrubs.. älskar den humorn. men imorn ska jag anna o cajjo kolla på heroes! :D ännu ett program jag älskar. de e nått med mig o serier - gossip girl, lost, prison break osv.. synd bara att jag e så kass på o hålla tider så att jag måste ladda ner dom bara för att kunna se.

om en vecka exakt så har jag precis haft min första dag i skolan på typ tio veckor. som tur är så börjar vi ett så jag kmr inte dö av trötthet första dan iaf. de kan vänta till andra veckan iaf. detta år ska jag kämpa, allt kmr bli bra då. de kan väl inte vara omöjligt att klara skolan? de verkar ju funka för alla andra, bara jag som har svagt psyke..

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

good things doesnt happen to often around here
so when it does, make the most of it

`^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^`

`nu  e jag trööött.. önskar jag kunde tänka annorlunda, typ tänka att jag e bäst, att jag klarar de här, att jag inte e ful. jag skulle önska att jag iaf tyckte att jag va okej. slippa hata sig själv. tänk o kunna tro på sig själv. ha ha haaaaaa... jag e dum i huvet. borde sova el nått.

ska till stan me brorsan imörn. kanske lyckas få han att gå i affärer med mig xd

just de, hade iaf askul på Way out west :D de kan ingen ta ifrån mig.

på tisdag vill jag ha Heroes kväll med cajjo o anna, villvillvill

````````````````````````````````````````````````

Who's gonna make my decisions
I can't make'em on my own
Who's gonna rise the occasion
when there's no one around
Who the hell is gonna believe me
I don't believe in myself
Who's gonna be there forever
well it ain't gonna be him


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

jag är körd
du är körd
fuck u


******************************************

okej, jag har två alternativ att göra de här på. o de e nog dags att inse att det ena är lite förbi, lite sent.. dags att inse att jag ska släppa de nu. dags att gå vidare.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

oh dear god jag överlevde XD hahaha bästa dagen på väldigt länge. mkt skratt, bus o kortspel. älskar er mina fina änglar <3

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

"a long time ago there was a little girl who belived in something called love"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
And all of the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending

So much for my happy ending


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag dör av nervositet. tänkt om vi inte klarar de. tänkt om de skiter sig. tänk om.. då kan jag ju börja räkna ner med en gång. de kmr aldrig funka isf. då lägger jag mig på nån jävla tågrälls. tågrälls, fan va ironiskt..

btw, wth gör du här? kan du inte bara försvinna o ta alla jobbiga tankar med dig? :)

add: Jag (L) Gossip girl

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

kmr aldrig orka skolan. blää. orka tidiga mornar, orka alla läxor, alla spanska lektioner o alla sömnproblem. speciellt när inget e som jag vill att de ska va.

add: jag skäms över mig själv


"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

It wasnt me but I really wish it was

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

fan vilket sugit humör jag va på tidigare idag.. jag va verkligen helt nere i skiten. sen kollade jag och the evil circle på gossip girl o då började jag tänka på deras problem ist för mina egna. inget går upp mot lite tanke-bytande film. mina problem med svagt psyke e ju inget jämfört med äkta tvprograms-problem. så härligt o tänka att de finns andra som har de värre.. låter de väldigt hemskt?

jag borde typ sova ordentligt nu för o hålla humöret uppe imorn. jag e såå sugen på o se mer gossip girl. jag e helt beroende av den serien. den e seriöst sjuuuuukt bra. (fjortis-varning på mig).

btw, på onsda gäller de.. borde jag va mer nervös? för just nu e jag bara trött. trött o grinig. men de e inget emot vad jag kmr va på torsdag. jag hoppas verkligen att de blir bättre väder (och bättre humör för min del också) tills på fredag, för då e de way out west. jag dör om jag måste hoppa runt i leran då. fyfan...


``````````````````````````````````````````````

Maybe I was wrong, maybe we wasnt ment to be. maybe there never was a Me and you. maybe...


***************************************

saknar dig johanna. ingen kan mena det mer än jag när jag säger forever and ever. för det är så jag vill att det ska va, föralltid. för jag kan verkligen inte vara utan dig.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

orka dej, stanna där du är vill inte se dej. håll dej bara borta så e allt bra. tack?

<><><><><><><><><><><><>

hoppas de bli en fin höst i år. känner för o ta en massa fina höst bilder. de e ändå rätt mysigt med höst, typ alla färger, man kan dricka massa te, ha mkr kläder på sig, halsdukar, sitta o titta på film när de regnar (vilket det gör konstant i sverige på hösten, och vintern..), sitta med filtar runt kakelugnen osv. massa mysigt helt enkelt. rätt skönt att sverige har årstider ändå. fast fuck januari februari..

-----------------------------------------

I come home in the morning light
My mother says "When you gonna live your life right?"
Oh, mother,dear
We're not the fortunate ones
And girls
They wanna have fun
Oh,girls
Just wanna have fun

The phone rings in the middle of the night
My father yells "What you gonna do with your life?"
Oh, daddy,dear
You know you're still number one
But girls
They wanna have fun
Oh, girls,just wanna have
That's all they really want
Some fun

yeah, what am I gonna do with my life?

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

skit, nu e de bara två veckor kvar. o jag e verkligen inte färdig med mitt sommarlov. jag e inte mogen för tvåan, jag är inte mogen för gymnasiet alls. jag e inte gjord för o plugga på den nivån. jag suger. tyvärr. jag kanske inte e menad för o bli rik. jag kanske e gjord för o bli nån slags missnöjd medelålders tvåbarns mamma som bor i nån skabbig förort.. jag e helt enkelt för lat för o bli nått, jag vill bara ha kul. jag vill bara vara.. o att jag gifter mig rikt e ju bara o drömma om, vem fan kan älska någon så misslyckad?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

gaah, två gånger i rad. fattar inte vad som e felet med mig. känner mig som 14 igen. måste se till o äta mer o snart har jag riktigt skit.. okej, nu lovar jag mig själv att sköta de bättre.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Time is a valuable thing
Watch it fly by as the pendulum swings
Watch it count down to the end of the day
The clock ticks life away


"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

jag orkar verkligen ingenting just nu. känns som jag bara vill sova. kmr aldrig orka skolan, jag e inte alls laddad. alldeles för mkt händer. jag orkar typ inte va social varje dag hela jävla sommarlovet. känner för o resa bort, bara slappa o gö ingenting. bara vara själv, inte behöva snacka med nån, inte behöva säga ett ord.. bara vara

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

jag börjar bli nervös för dagen D nu.. de e ju inte långt kvar nu. o de e inte långt kvar tills johanna kmr hem heller. o ännu mindre tid tills sandra o carro kmr hem :D. dom kmr faktiskt imorn.
idag ska anna o jag på bio :) vi ska se Narnia o sen ska vi gå avenyrundan, mysigt ska de bli.

har kommit på att jag e så jävla seg nu för tiden, o bekväm av mig. jag vill helst inte åka utanför pixbo o jag vill ligga i sängen halva dan tills de bli tillräckligt kallt för att man ska kunna röra sig utomhus. jag typ orkar inte ens lära känna nya människor, jag vill bara vara med dom jag redan känner, de räcker typ så. här bor alla så nära, man kan bara gå några meter o träffa dom man vill :P fan vad jag e bekväm av mig..

***************************************

I finished crying in the instant that you left

And I can't remember where or when or how

And I banished every memory you and I had ever made