--------------------------------------------------

When happiness doesnt work

jag har blivit besatt av Tree Days Grace, som e liite emo.. men aa, de passa mig ;)

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

för jag spelar de här spelet lika bra som alla andra o ingen kmr misstänka nått. ni vet ändå inte vem jag är o de kmr ni aldrig få veta heller. bygg er egen uppfattning på fördommar. jag kör på de ;)

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Nu e jag i italien o har lyckats få tag på Internet. Här e ungefär lika varmt som den varmaste dagen i sverige. Det luktar avgaser och överallt röker folk (men det finns typ inga fimpar på gatorna.. ) det är fuktigt men typ molnigt. Detta e typ vad dom kallar höst, o de e runt 20 grader.. antagligen sticker vi ut rätt mkt eftersom vi e dom ända som envisas med att gå runt i shorts, kjol, linne. Alla italienare går runt med långbyxor, tjocktröjor o till och med halsdukar vissa av dom. Dom säljer fan astjocka vinterjackor i affärerna, fattar inte vem som tror att dom kmr få användning av de under deras "vinter".


På ett sätt e de skönt o vara här, man får typ längta hem lite o tänka på allt roligt som kmr va sen. Men att va här med familjen e jävligt påfrestande.. redan innan vi åkt höll jag på o få ett nervsammanbrott el nått på dom. Mamma trodde vanessa hade fått blodförgiftning för jag hade rivit henne. Nu ser hon ut som en emo på handen. Så de e la tur att vi inte e bort så länge. Nån gång vill jag åka hit med kompisar. Bara göra saker man känner för. Hade vart ashärligt.


När man står i värmen o svettas o e trött i benen efter att ha stått upp en hel dag så e de rätt svårt o tänka sig att hemma sitter alla o typ kollar på film el nått i regnet. Dom använder vinterjackor o vantar. Här e de typ för varmt för jeans mitt på dan. Men inte fan blir man brun. De e nog de som e mest störande. De e typ molnigt men varmt ändå. O dom har inget vettigt godis här, fast de visste jag la redan. Men ändå, sitter o käkar typ gelegodis just nu. Usch...


Just de, jag ska gö om mitt rum igen hoppas jag. Om jag får med pappa på iden. Vilket kan vara svårt, men utan han så blir de inte så mkt omgjort. Allt ska bli vitt, inte så färgat som jag har de nu. Men de händer la nån gång vid jul, om jag har riktig tur..


Jag längtar på ett sätt tills jag kmr hem, på ett sätt inte alls. Jag längtar efter alla som finns i sverige, men inte de jävla regnet o allt de grå. Jag har vart här i tre dar, fyra om man räknar torsdan. Så de e bara fyra dar kvar tills jag åker. Snaaart regn o shit..


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Omg, du e så söt att jag dör . 


Btw så e jag astrött o vill gå o lägga mig nu! Oooooorka samhällskunskap.. -.-' nu åker jag om nio timmar. ska gå upp halv sju.. det kmr va segt. jag suger på o gå upp tidigare än sju. har iaf fått gjort allt jag borde ha gjort nu. men fick precis reda på att jag kan ha 15 kilo i resväskan o inte 10 som jag trodde. så nu blir de till o packa om igen. jag lovar att jag kmr glömma nått, jag känner de på mig! men de känns verkligen inte som om jag ska åka så långt bort. känns mer som om jag ska till mormor el nått över helgen. inte italien i en vecka. jag har typ gjort vanliga saker ända fram till nu. kmr kännas konstigt att sätta sig på ett flyg utan o ha förberätt sig. el aa, jag har ju bara tjatat om de här i typ tre dar nu. men ne, nu måste jag sova. kmr va sjukt grinig imorn annars. för jaa, jag uppför mig fortfarande som en fyraåring när jag fått för lite sömn. om jag har tur så kanske jag hittar nått internetcafe där nere, om inte annat så får jag la försöka överleva utan internet.. önska mig lycka till...


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Jag e skum i huvet. Nu e de bevisat. Får fan hoppas att de e pms. Vill inte vara sån här alltid. Idag har jag faktiskt vart på teckenspråket o alla lektioner ;). På håltimman spelade jag, marcus o mikael ashtung de kurve o jag ääääger så jävla stort! Jag har typ talang för de el nått ;). Vann typ 7 av 10 gånger el nått sånt. (fan vad jag älskar o skryta med de, spel brukar ju inte va min starka sida annars så får la passa på..)  Så jag kan ju inte påstå att jag fick pluggat nått då. O efter skolan, som slutade sju för min del -.-', så kom anna, johanna, sandra o carro hit så jag pluggade inte nått då heller. Men packade faktiskt! ;). Så nu e de gjort, el aa nästan.. nu får jag fan ta o göra de. men ooorkar inte, vill inte gö nån jävla samhällskunskap. Men kmr få sitta uppe tills jag gjort den.. kan ju alltid sova på flyget. Jag älskar o sova på flyg. Älskar allt som har med flyg o göra, förutom när dom kraschar då men..


Jag hatar mig själv för att jag är så jävla svag och inte kan finnas där för dig som jag skulle vilja. För att jag inte kan vara det jag så gärna vill vara. För att jag flyr. jag är konstig just nu, förlåt..


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Kolla på gamla bilder från andra gånger jag vart i italien. Fan vad jag längtar. Även om vi inte kmr va på landet med alla vackra lavendelfält och olivodlingar på bergen så e de ändå italien. Och även om det inte är sommar och typ badväder så är det ändå skitmysigt o sitta på ett cafe där ist för o kolla på regnet i sverige. Jag gillar de landet nästan lika mkt som jag gillar thailand, vilket är det vackraste stället på jorden. Jag har verkligen snöat in helt på de.. :P jag har mina favoritställen..


Jag fattar inte vad de är med mig just nu. Kan inte snacka normalt med nån. Kan inte skratta, tänka avslappnat. Vill bara vara själv. Vill bara tänka ifred. Men du får mig att slappna av, iaf för en stund. O de betyder.

jag kmr uppskatta allt tio gånger mer när jag kmr tillbaka efter en vecka med familjen.. -.-'


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Nu e de bara en dag kvar i skolan! Två nätter att sova hemma. En teckenspråkslektion. Alldeles för lite tid att packa. Det är mindre än 36 timmar kvar tills jag åker. Läängtar så jäkla mkt. Jag älskar o flyga dessutom! Jag har inte ens börjat packa än. Inte ens tatt fram en resväska. O jag har en del läxor o gö innan jag åker också. Annars kmr jag inte kunna plugga när jag e där nere, vilken verkligen vore synd -.-'..


Idag (som skulle bli min pluggdag) har jag vart i skola, nästan somnat, bakat kladdkaka med carro o sen satt vi o snackade o kollade på gamla mimshowen, MINNEN! Shit asså :P hahah. Sen kom johanna o anna också o vi knödde ner oss i min röda soffa o kollade på aristocats <3. så nu när dom gått booorde jag egentligen göra nått vettigt med resten av dan. Klockan e tio över tio nu o de känns verkligen inte så. Jag måste fan sova snart annars kmr jag va på asdåligt humör imorn. Frågan e bara om jag ska göra samhällskunskapen först el om jag gör den imorn.. hmm.. jag har faktiskt en skitlång håltimma för språklärarn e borta, kan gö den då ;)


För du är den ända som jag är lugn med just nu


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Ja, jag är pessimist. Jag är negativ, tänker negativt o tror dåliga saker om nästan alla människor (inklusive mig själv, så jag e inte hur egoistisk som helst). Jag tror alltid det värsta. El aa, jag är realistisk. Vrf gå runt o tro massa shit som inte är realistiskt? Bara för att man mår bra av de. jag mår inte bättre bara för att jag tror att alla människor jag träffar är goda rätt igenom. Jag mår inte heller bättre av o tänka en onödig massa negativa tankar om folk. Men jag är realistiskt, jag tror att folk är vad dom är och det är bara konstigt att se dom för annat. Jag förskönar inte världen, jag är en realistisk pessimist. Så låt mig tänka mina negativa tankar för du kmr aldrig kunna övertyga mig om att dina positiva tankar är rätt. Jag har haft rätt alldeles för många gånger för det. man behöver inte protestera varje gång jag säger nånting negativt, det är bara att inse att detta är jag. o det går tyvärr inte att ändra på..


Nu e de bara tre dagar kvar tills jag åker!! Imorn måste jag göra dom läxor jag missar när jag e borta o kanske vore de en bra ide att börja packa då också. För på onsdan så ska jag på de fucking teckenspråket (om vi inte har en mördande tur o hon e sjuk igen, vilket jag tvivlar starkt på) o då kmr jag inte hem förens åtta.. -.-' kuuul. o sen åker jag vid nio på torsda morgon! Wohoo!


I'm not negative, I'm just realistic


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Jag har insett att jag e svag för söta saker. O då menar jag att jag kan bli asfäst vid salt och pepparkar som föreställer ett par elefanter eller en clementin med perfekt form. Jag känner mig som en hund som tror att strumporna är dens valpar.. :P el aa, de kanske va en dålig liknelse.. men nu har jag iaf problemet med va fan jag ska göra med clementinen. Jag har iaf inte döpt den, det hade vart för jobbigt när den försvinner då. För försvinna kmr den göra. antingen så käkar jag upp den, eller så möglar den bort. O jag kan inte riktigt bestämma mig för vad som e bäst. för att försvara mitt uppförande o mina tankar så skyller jag på pms. Bästa ursäkten till ALLT

btw så är jag jävligt sugen på clementin nu..


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

im having a bad day right now, please come back later.


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag är ostabil                                                              
                                 
ena stunden känns allt skitbra, andra så undrar man vrf man gick upp i morse.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

såg precis klart på hotel rwanda. sjukt bra e den. typ satt o lipa för mig själv. vill åka till afrika, vill vill vill. fast helst inte till nått våldsamt ställe då men.. de e ashärligt väder ute bara för o matcha mitt humör. måste ut o ta lite kort snart. så fort jag gjort mig iordning. har i princip precis vaknat. så härligt att kunna sova hur länge man vill på en fredag när jag egentligen börjar åtta. såå sköönt! o jag har typ inga akuta läxor så jag vägrar plugga idag. fast egentligen borde jag la börja på dom andra läxorna, fast dom inte e absolut absolut akuta. bara i läge att bli gjorda liksom.

de e inte säsong för o sälja moppar nu o de e såå syyynd. då måste jag ju köra den några månader till. tuff shit. ;)

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

nu e jag på sånt där bra humör igen. när de känns som om jag ska dö :P. kmr slå till nån av lycka o överskottsenergi snart!!! kmr somna leendes.. o har fått en del nya låter o lyssna på  nu också. o jag e ledig imorn o sen e de helg o sen e de tre dar i skolan o sen ska jag till ITALIEN ffs! :D så jag har all anledning till o va glad just nu. fast kmr ha kramp i käkarna sen men aja..

johanna o cajjo va här förut o vi satt o käkade kakor o drack saft till tända ljus. mysigt va de. ska dra o glo på scrubs nu, e sjukt trött.. kanske e därför jag e så över. hoppas de kan hålla i sig tills imorn. fan, jag skulle ju måla naglarna. de glömde jag.. -.-'

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag hade inget teckenspråk igår heller!! :D o ingen naturkunskap eller matte, så gick två lektioner fast de  egentligen e min längsta dag. så uuunderbart! o idag va också soft o imorn e vi leediga ;). sen e de bara tre snabba dar i skolan o sen åker jag till italien. ska bli härligt o bara komma bort från allt. o jag ska ta en jävla massa kort där. o bara gå i affärer, käka på mysiga cafeer osv.. 

I'll show you mine if you show me yours first
Let's compare scars I'll tell you whose is worse
för dina är ingenting, ingenting. du vet inte hur det är. stackars lilla bortskämda unge

mina naglar e äääntligen långa igen (och ja, jag bryr mig faktiskt :P).
dessutom så e mitt leg klart!! äääntligen där med. ska till banken o hämta de nu. kan bara inte bestämma mig för om jag ska ta moppen (måste ju utnyttja den till max nu innan jag måste sälja den) eller bussen.. de lutar åt moppen. ska dra o ladda ner hotel rwanda så att vi kan se slutet på den snart :P

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

du fattar verkligen inte jag, lovar. du tror du gör de, men ne. för du är en annan person än den jag lärde känna, den jag tyckte om. så tuff shit, ditt liv är borta o det är försent att komma tillbaka. jag tkr synd om dig, hade verkligen inte velat va i din sits. jag har iaf mitt liv kvar...

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

".. jag har alltid varit.. " hahah, viiiisst. känns som en jävla tidsresa el nått. åka tillbaka till allt. allt gammalt. vrf nu? jag hatar de här vet inte. vet ingenting. verkligen ingenting. vill bara sluta leva här. precis nu. igår va de precis fyra månader tills jag blir 18. har ingen jävla lust o bli så fucking gammal!. tänker dö innan dess..

aja, idag ska jag till stan med carro. jag e leeedig idag :D. o på fredag också. men nu måste jag fortsätta käka. har brottom, som vanligt..

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

tröööött e jag.. usch asså. har knappt sovit nånting. igår blev cp. verkligen. jag o johanna (möjligtvis anna) rullade runt själva. o alla andra, aa har faktiskt ingen aning om vad dom gjorde. johanna sov hos mig o vi vakna astidigt, halv tio. så vi kollad på en skitäcklig film, hej mardrömmar.

fredan va kul, skrattade o skrek så att jag hade ont i halsen efteråt. jag äger nästan på tvspel. el iaf ibland :P. även den kvällen blev sen för vi satt o snacka ute alldeles för länge.. o så skulle jag upp tidigt dan efter. vilket betyder att jag måste ta igen två kvällars sömn denna natten. lycka till liksom, ska ju till skolan imorn.

fast på tisdag o fredag e jag antagligen ledig :D underbart. soovmorgon. nu e de bara elva dar kvar tills jag åker till italien också. fram tills dess ska jag anstränga mig i skolan! kan ju börja med o göra den redan väldigt försenade no-inlämningen.. o plugga matte en jävla massa. uuusch, har teckenspråk på onsdag. jag kmr dööö..

jag e så jävla förvirrad just nu. allt känns suddigt och oklart just nu. vill bara isolera mig med tända ljus, te o en bok el nått o låtsas som om de inte finns nån värld utanför.. låtsas som om de bara e jag. ååh, nu blev jag värsta sugen på de. kan typ bli mätt på allt socialt umgänge. orka prata hela tiden, orka röra sig o skratta. vill bara vara själv en stund nu.. imorn ska jag vara själv. och plugga!! för imorn måste jag göra de. precis som alla andra dagar egentligen..

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag tänker inte gå till skolan imorn. har matteprov o jag pallar de inte. får flipp av att jag inte förstår. känner mig så jävla kass o värdelös. vill bara avliva mig själv. men har lovat dig, o det var endast därför. har skrikit bort min hals också. har ont i huvet o vill bara sova. gå o dra täcket över huvet o låtsas att jag e någon annan. kmr ha ångest för att jag inte e i skolan imorn. får dåligt samvete, känns som om jag kmr komma efter liksom. har missat tillräckligt många dar redan. vill inte att denna höstterminen ska bli som förra. fyfan vad jag hatar o va osmart. jag e inte gjord för de. fattar inte vrf. jag tkr faktiskt att jag pluggar. faktiskt..
vill så gärna visa för min matte/naturkunskapslärare att jag faktiskt kan. fick ett halvt jävla poäng från ig på naturkunskapsprovet o de va nog de sämsta jag någonsin fått (om man inte räknar med spanskaproven förra året) o jag hatar mig själv för de. så nu tror läraren (som e samma i båda matte o no) att jag e allmänt kass. o det fucking syns på han när han snackar med mig. vill så jävla gärna få mvg på matteprovet så att han förstår! förstår att jag faktiskt inte e hel jävla efterbliven o faktiskt brukade vara bra på matte.. -.-'

funderar på att se ett andra avenyn avsnitt bara för att lugna ner mig själv. innan jag pajjar mitt matteblock. har kommit på en grej, jag tänker elda upp de. bara symboliskt liksom. kan bara hitta ett nytt..

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag suger på allt som har med skolan o gö. ska inte gå in på detaljer men mina prov såg inte så lovande ut.. varken spanska eller naturkunskapsprovet.. hoppas matten går bättre på fredag.

jag förstår inte vrf ingen annan förstår att man får vad man ger. är det nått som är oklart liksom? för att komma närmare varandra så måste man öppna sig. för ingen kmr förlita sig på nån som bara håller käft om sitt eget liv, och sina problem.

just de. min sista livboj är borta o jag kan inte se någon annan i närheten. det är ett stort jävla hav o jag har fortfarande inte lärt mig simma. bara väntar på att sjunka.  - hoppas inte nån fattar vad jag menar för det är inte meningen..

det blev inte teckenspråk idag!!! :D:D:D så slutade halv fyra o har segat i en o en halv timma nu. men tänkte ta o gö lite matte innan jag ska träffa johanna :)

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

idag skulle klassen vart på nån samarbetsdag ute i skogen. jag missade bussen (någon som är förvånad?) och läraren va tvungen o hämta mig på terminalen, det var sjuukt pinsamt. behöva åka bil med läraren o sen att hela klassen va tvungna o vänta på mig :p som vanligt liksom. men dagen va faktiskt kul fast de va rätt kallt.
däckade när jag kom hem men sen kom johanna :D. hon spelade lite gitarr o de finns inget som kan få mig att lipa så mkt som de. det är sjukt vackert. vi skrev lite på en låt också. vill att hon spelar in en ny skiva snart så att jag kan lyssna på henne även när hon inte e här.
fick inte pluggat nått idag heller.. -.-' men imorn.. då MÅSTE jag. tyvärr. dessutom har jag teckenspråk imorn. till klockan sju! oorka. men kanske kan plugga lite matte innan de börjar. jag har iaf sovmorgon imorn. skönt de. jag har en känsla av att jag inte har gjort läxorna till imorn kom jag på nu. men har vi tur kanske vi kan få tillbaka no-provet o har jag enormt mkt tur så kanske jag inte får g.. fast jag har nog haft tur för resten av året nu för, tro de el ej, jag lyckades med att inte slå mitt fulhetsrekord på klassfotot!!! helt jävla otroligt! kanske finns det en gud ändå..

nu e jag sjukt trött o ändå har jag sovit på dan. helgen tog verkligen på krafterna. fick typ inte sovit nån dag. så de e la dags att ta igen de nu. godnatt :)

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

hur får man din respekt? okej, jag e väl inte gjord för att betyda nått för dig. jag får väl inse att allt bara är ytligt. fattar inte hur alla orka va så jävla fucking ytliga hela tiden. o så falska? okej, alla är ytliga men det finns iaf nån som är undantaget som bekräftar regeln <3 el va fan de heter ... tror knappt jag fattar va jag skriver. så de kmr la ingen annan göra heller. men iaf, man kan inte kräva att alla ska va lika känslosamma. bara för att jag har lätt o visa känslor. jag e dum i huvet, borde skaffa mig ett bättre skal. verkligen. dessutom betyder du fortfarande massor för mig, även om jag inte gör de för dig. så fuck you, du får hitta nån ytligare.

fan va agressiv jag kan låta ibland asså.. :P

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

fan, gå inte o gö så. vill inte att nån annan ska få se dig le på de där underbart söta sättet. vill låsa in dig någonstans o inte låta någon komma nära. jag trodde inte att jag tyckte de men du e sötare än jag kom ihåg. varje dag blir jag förvånad.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

idag har johanna sovit hos mig o sen va hon med mig i skolan :) myysigt. imorn ska vi på nån slags utflyckt el nått med skolan.. blää, fast de e faktiskt bättre än o va i skolan. jag har kommit på att jag fattar inte hur folk orkar va så jävla duktiga hela jävla tiden. har dom inget som kallas tankar som upptar typ 95% av ens tid? har dom inga störnings moment? har dom inga vänner som behöver dom? har dom inget bättre för sig? gillar folk o plugga el? jag undrar fan. själv suger jag på de.. men jag skiiiter i de för jag ska leva mitt fucking jävla liv medans de finns kvar. tänk om jag går o blir överkörd av en bil el nått o alla kmr ihåg en som den som alltid plugga o inte gjorde nått annat. hur kul e de? fast man väljer nog inte ett sånt liv frivilligt. iaf, idag efter skolan så va jag johanna o carro hemma hos mig o kolla på film o snackade. (inget pluggande). sen åkte johanna hem o jag o carro återupptog vår besatthet av bubble struggle. (inget pluggande) de e sååå kul! kollade i skolkatalogen också, o ja, de e pinsamt hur många namn jag kan bara för att jag kollat så många gånger :P. typ alla med udda efternamn liksom. vill att nästa katalog ska komma så att jag slipper se så jävla ful ut.. (inget pluggande där heller). när carro gått så kollar jag bdb o snackar med johanna i tele (inget pluggande). så ni ser, jag har lyckats ofantligt bra med mitt plugg. fattar inte hur folk kan behålla koncentrationen i längre än en halvtimma. hur gör dom? finns det inget som distraherar dom?? jag e så avensjuk..

imorn e de riskbana i skogen med klassen. men de e iaf sovmorgon o jag slutar tidigt. plus att jag slipper företagsekonomin o naturkunskapen :D. på onsdag har jag teckenspråk o jag kmr inte palla de.. suuuck. de e sååå jobbigt. trodde inte att de skulle va såå jobbigt. men o gå till sju varje onsda e inte kuuul. om nu nån skulle få för sig o tro de..

jag e sjuuukt trött nu o klockan e bara halv elva. men ska sova läänge. el så länge de går. fick inte pluggat nått idag o har jag tur kan jag lyckas få fram liiite konsentration ett tag.

jag älskar er. fattar inte vrf de inte finns ett starkare ord. vrf har ingen gjort ett ord för att beskriva det jag känner. för mitt liv är omöjligt att leva utan er. så underbara personer är sällsynta. jag kan skratta, gråta, skrika, hata och vara lycklig med er. ni är mitt Allt. och ingen kmr någonsin förstå hur mkt jag älskar er, så försök inte ens. det går inte..


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

detta e en fästhelg. ;) de e fest på fredag o på lörda. ska bli kuuuul :D. men kmr va helt död på måndag. underbart. fast de e de värt. som johanna sa, vakna upp med huvudvärk, ångest o minnesluckor o sen tillbringa söndagen med att käka knäckebröd med smält ost o hjälpa varandra att komma ihåg. finns det nått bättre? ;) <3

måste tänka på helgen, annars pallar jag inte o plugga. el framför allt gå upp i morgon. måste gå upp halv sju.. funderar fan på att ta moppen. fast de e piinsamt.. :P men då kmr man i ofs hem fort sen. o de måste jag göra för sen ska vi iväg igen. fan va jag e trööött.. vill lägga mig o sova. men måste plugga. asså jag orkar inte mer av skolan. jag har mer än dubbelt så lång tid kvar.. uuuunderbart. jag vill ha hös lov!!! jag ska förresten börja räkna ner tills jag åker till italien. nu e de 21 dagar kvar, tre hela jävla veckor...

21 dagar kvar

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

You have to hurry up cause
Im getting out of this shit
all you need to do is say It
and I will stay here with you forever
all you need to do is
tell me
tell me that I meant something
.. a long time ago..


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag kmr dö.. jag suuuuuger på spanska. vill inte viiiill inteeeee... FUCK. jag hatar de. de kmr gå så äckligt dåligt. faaaan. vrf blir de alltid så här? jag ska faktiskt föreställa smart. el aa, jag brukade va de. kan ju inte direkt påstå att jag visat den sida nu på gymnasiet. o jag har snart gått är ett o ett halvt år. o de ända jag lyckats få mvg på e några matte prov o en svenska berättelse. tror jag.. jag e inte på humör för läxor. vill bara få de överstökat fort som fan.. JAG HATAR SPANSKA. kmr aldrig läsa spanska fem. ska vara sjukt glad om jag klarar g i spanska fyra............... FUCK alla läxor

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag vill jättejättejättejättejättejätte enormt fucking mkt ha ett vg på detta no-provet. jag tror jag dör annars. el kmr iaf bli deprimerad. känner redan hur dom känslorna kmr fram ur hörnen. fan, de kmr gå skit.. villll iiiiiinteeeeeeeeeee.. fan, hatar atomer, vatten, syror och baser, elektricitet o kemiska föreningar.. på fredag har jag dessutom spanskaprov så de finns ingen tid o sörja på. o bara för att jag pluggat så mkt till de så ligge jag efter i matten. som vi har prov i nästa vecka o då kmr jag få plugga halvt ihjäl mig i helgen. jag vill inte!

för ja, det gör ont

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

när jag e lycklig tror jag alltid att ingen kan vara lyckligare än mig. o när jag e deppig så tror jag att ingen kan vara deppigare än mig. e jag alltid extrem? :P

just nu känns de som om nått kryper i mig. jag tror de e förändringar på gång. jag klarar inte av förändringar, jag hatar sånt. konstigt att jag som e så konserativ gillar o resa så mkt :P. jag borde ju vilja gå o gömma mig långt in i sverige el nått. iaf så gillar jag inte sånna här förändringar. jag suger på de. släppa taget. .  .. .

fan jag e hungrig! vrf e inte maten klar nån gång???


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag orkar verkligen inte plugga. jag vill inte. har så mkt segt kvar. de e sååå trööök. det finns massa annat jag vill göra.

jag läser en bok som utspelar sig i thailand nu o jag läängtar tillbaka! vill inte va i sverige när de finns så mkt vackra ställen. jag måste ha ett jobb där jag reser. jag e helt beroende av o se nya ställen, vackra gömda platser. mina föräldrar har aldrig gillat turistställen så vart vi än åkt så har vi åkt till utkanter. bergen i italien dit det inte går att ta bussar. udda stränder i kambodja. vi ska till italien snart igen o jag läängtar! fast denna gången blir de rom. lite mer centralt iaf. o sen typ vid jul ska jag till stockholm. men jag vill åka längre bort. jag vill åka långt in i nån djungel o se saker man inte ser i europa. jag kmr få samla pengar i typ tio år innan jag kan åka jorden runt för jag vill åka till så många olika ställen. indien, egypten, sydafrika, australien... det går inte att beskriva hur underbart det är att gå på en strand i thailand i solnedgången. eller trängas bland thailändare på stora marknader i bangkoks slum. aah, jag längtar tillbaka..

nu är det bara den jobbiga biten kvar. att släppa taget om allt, om drömmarna. för du va aldrig den jag trodde att du var.

jag har en bild i huvet, som ska bli ett kort. måste bara hitta rätt personer, rätt ljus, rätt vinkel osv.. men de ska bli en bra bild.