------------------------------------------

jag håller på o gör mig beroende av johanna. mer än vad jag vart förut :P jag måste ha min dagliga dos av johanna varje dag, annars blir jag deppig på riktigt. inget kan få mig så glad som tanken på nått kul vi ska göra med massa goa människor. jag e verkligen inne på den ljusa sidan just nu. tänker en jävla massa bra tankar. o de e vääldigt olikt mig. jag e ju negativiteten personifierad. imorn e jag ledig :D fast måste plugga, men vem bryr sig. jag ska bli smaaart ;). (lycka till). jag e nog manodepressiv och inne i mitt maniska stadie. helt över e jag :P fast jag e hellre de än deppig.

dessutom känns de som om jag vill rädda hela världen. som om alla e små hemlösa katter som måste tas om hand. jag vill smitta alla med min lycka. låter jag väldigt naiv? antagligen, men jag e för glad för o bry mig. ibland e de skönt o va naiv. jag e de ju ändå bara på låtsas. detta e ju inte mitt riktiga jag. för jag e negativ på riktigt.. känner för o njuta av allt. önskar hela livet kunde va så här. synd bara att alla andra e höst-depp just nu. nu när jag äntligen e vettig i psyket. Never want this to end. -

lita på mig. allt kmr lösa sig. lita på mig. låt mig göra allt bra

No need to worry 'bout everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back at a new direction

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag är överlägsen i en grej. o de e när de gäller o klaga. de finns inget jag e bättre på. jag o My tesade vår talang under orienteringen idag medans stackars Helny tydde kartan.. :P jag e helt enkelt grym på o gnälla. jag kan se negativa sidor i ALLT. vilken talang va? men för att kunna se de negativa så måste jag tänka, så just nu väljer jag o inte tänka. så mkt bekvämare då.

just nu kan jag inte sluta le. jag har så mkt positivt att tänka på. helgen, alla underbara människor, att jag ska va "sjuk" imorn. o tänka på ditt leende får mig att nästan skratta av lycka. jag dör va söt du är! de e nästan så att jag.. men jag måste plugga. :P har två prov nu i veckan o de e anledningen till att jag e sjuk imorn. orkar inte gå till halv åtta för nått jävla teckenspråk.. ska plugga plugga plugga o plugga imorn. men kmr inte orka de..

jag vill så mkt.

-------------------------------------------------

jag e helt död. har haft orientering i regnet i typ evigheter. fattar inte att jag verkligen gjorde de. hade de vart för ett år sen så hade jag inte ens kommit dit. fick iaf vg på de. e så jävla stolt över oss XD. ibland lyckas man.. jag va helt jävla genomblöt när jag kom hem. de e fan sjukt. men tog ett varmt bad o slappa lite. imorn kan jag med gott samvete va sjuk iaf ;)

jag måste typ råplugga.. men ooorkar inte, vill bara gå o lägga mig o sova. e helt död känns de som. nu e klockan halv fem, då borde jag orka plugga iaf en timma.. :P orka no, orka spanska..

dont let it come to an end

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

jag längtar till helgen! orka ha fyra skoldagar innan.. imorn e de orientering dessutom, men slipper företagsekonomin iaf. jävligt skönt, de e nästan värt o springa runt i skogen nån timma för de. fast fan ifall de regnar, då ställer jag mig under ett träd o gömmer mig..

har kommit på en grej.. man får vad man ger, o man ger vad man får. iaf av mig. jag har ingen lust o ge o ge o ge o aldrig känna att man får nått tillbaka. de spelar ingen roll va de handlar om, pluggande, kompisar el träning.

im not sure i like the way this is turning out


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

^jag kmr dö av lycka nån dag XD när jag e glad så kan jag inte sitta still, inte göra nått vettigt, inte tänka en vettig tanke. jag bara njuter. för jag älskar livet. så jävla mkt ibland! ser fram emot allt just nu. de händer bara roliga saker. förutom prov o skolan o skit (orientering på tisdag tex.). men vem bryr sig, de e bara skolan. jag kmr inte dö av de. gaaaah, jag håller på o dör av lycka här! känns som om jag ska explodera XD funderar på o effektiv plugga o sen gå ut med hunden el nått :P. men effektiv plugga e inte min starka sida.. its lika an angelstory.. har den låter i huvet hela jävla tiden :P går o smittar helny med den ;) aja, borde dra o gö nått vettigt, som o lägga in dagens bilder på datorn.. :P

'cause this is life

(kmr fan inte kunna somna. jag e helt enkelt för glad, blir livet bättre än så här så kmr jag inte kunna hantera de :P)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

okej, jag verkligen suger på o uppdatera här. men de blir inte riktigt av längre :P.
söndag idag, vilket innebär ny vecka imorn. vilket betyder att de e fyra veckor kvar tills höst lovet. uuunderbart! ska till italien o ta massa fina kort! rom, here i come.
idag, som skulle bli min "plugga-hela-dagen"-dag, har jag vart ute på promenad med johanna o sen fick vi ett infall att se blood diamond igen. fast vi redan sett den ett antal gånger. men den e verkligen min favoritfilm. så bra. om jag inte hade haft något att förlora hade jag åkt ner dit som volontär när jag gått ut gymnasiet. men tryväääärr har jag ett liv här som jag inte vill lämna. hur hemskt de än är.. känner mig skit egoistisk o bortskämd med mina små problem. jag blir typ peppad att kämpa när jag ser sånna filmer. måste se Hotel Rwanda snart. typ ända afrika filmen jag o johanna inte sett än. känns som jag missat nått stort. :P iaf så har jag inte fått pluggat ett skit så de ska jag göra nu. fast tänker typ bara på afrika nu så får la se hur de går..
idag har vart en bra dag. typ vakna med ett leende el nått. de e en sån dag jag bara måste spendera med johanna ;) njuta av livet, då kan man ju inte plugga.
imorn ska jag antagligen åka o ordna ett leg. vilket verkligen e på tiden.. tog foto i helgen, vägrade ha de från kambodja. jag ser hemsk ut där.. riktigt riktigt hemsk. o de har johanna i sin plånbok.. vill inte tänka på de.. usch, hon ska så få byta ut de nu!

I just cant stop smiling


för idag är världen åt mitt håll

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

ibland har man tur.. jag försov mig imorse men de visade sig att lektionen va inställd så vi hade sovmorgon. o medans alla andra satt i skolan o segade så låg jag o sov :D. det måste varit mitt undermedvetna som listat ut de..
jag hade en nära döden upplevelse med skolkort, enskillt och hela klassen! som tur är så behöver man ju inte köpa enskilda iaf. o om jag ser ut som jag gjorde förra året så ska jag personligen klippa ut mig själv ur varje jävla skolkatalog.. men skönt att de e över nu iaf. o jag kan omöjligt slå mitt fulhets-rekord från förra året. då kmr jag fan få pris av kungen el nått.
nu e de tänkt att jag ska råplugga lite. går fan sjukt bra, har bara en kort liten enkel spanska läxa kvar. sen kan jag göra vad jag vill för en vecka framöver för jag har redan gjort dom kommande läxorna också. hahaha, lurade jag någon? jag har inte ens börjat med läxorna, ofc..
johanna o jag fick inte grävt ner lådan igår heller, men idag SKA de bli gjort.


One more look and I forget everything


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag kmr sakna sommarn.. imorse åt jag frukost utomhus liggandes i en solstol med mitt gosiga täcke runt mig. va så härligt o bara ligga. sånt kan man ju inte göra på vintern, inte hösten heller för den delen. snart e de bara regn och slask i fem månader framöver.
jag o johanna försökte hinna med o gräva ner lådan igen men vi kom inte så långt. men imorn! då ska vi hinna..
imorn har jag även skolfoto, o jag kmr döö. vill inte va med i år, funderar seriöst på att skippa de.. jag klarar inte av kort, jag e den minst fotogeniska människan ever. hatar o va med på sånt.
jag har helt förlorat all energi till skolarbete. sitter o gör absolut ingenting ist för o plugga. kmr liksom ingen vart o dom tre närmsta veckorna kmr jag ha ett antal prov och stora inlämningar. underbart, men jag ska börja anstränga mig en annan dag. senare.. snart.. ska bara vila lite först :P o träffa carro vid dagiset. sen kan jag gö de, innan jag ska sova för jag har ingen lust o se helt död ut på skolfotot om jag ens ska va med. jag kan se hur jag känner imorn, ifall jag ser ut som fan redan i spegeln så låtsas jag som om jag glömde bort de el nått o gömmer mig på skolans toaletter tills de e över. kan faktisk funka.. men My, du ska va med om jag e med!

"Im in the mode to be right" - gossip girl<3


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag börjar bli smörig.. -.-' seriöst, lyssna på massa långsam musik. sån musik har jag aldrig tyckt nått vidare om innan. håller typ på o går över till nån konstig smak.. de e bara för att de e höst, då försvinner lite av mitt vanliga jag o ersätts av nån annan. jag blir skum på hösten, på riktigt.. :P

nu e jag skit trött o klockan e bara tio över tolv. ska nog gå o lägga mig. har haft en bra kväll iaf, va på liseberg o sen "fikade" jag, anna o johanna i stan. med fika menas att anna köper en ramlösa o jag o johanna käkar hennes is..
såå härligt att de e helg nu iaf. ska passa på o göra alla dom grejer jag inte hunnit innan. fast har en känsla av att de inte kmr bli gjort ändå..

haha, har kommit på en grej. jag e precis lika dålig som du e. jag e fan inte bättre än dig. men aa, vad hände med mitt nya jag, skulle jag inte bli en bättre människa? lycka till olivia.. *skeptisk*.. :P jag tänker liksom att du e jobbig o dum i huvet men jag gör samma sak.. fiiint. får la jobba på att bli bättre.

aja, goood natt :D       ( de e så mkt skönare o sova när man e skit trött o verkligen längtar efter att få gosa ner sig i sängen. fast jag e hungrig.. funderar på o gå upp o länsa köket. om jag orka.. :P )

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

hardcore superstar ikväll då. ska bli kuul :). men fan ifall de regnar, då blir de inte lika kul. kallt o blött, ingen bra kombination. dagen i skolan har vart värsta seg. jag kom en halvtimme sent till skolan o gick en timme tidigare :P men jag hälsade på i johannas skola o träffade malin i stan ist, så fick gjort annat :P. o nu ska jag bara käka o byta kläder (för att undvika att frysa ihjäl, skiter i om jag ser ut som en eskimå..) o sen ska jag iväg igen. mina axlar e typ döda..  

har kommit på en grej, de blir alltid så här. så aa, jag kmr sakna dig.. dessutom, de e bara o erkänna, jag e avundsjuk på dig. fattar du att du får allt? skulle ge mkt för att ha de som dig.. men aja, jag trivs rätt bra som jag har de nu ;)

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

i övermorgon.. har iaf nått o se framemot. jag skiter i allt nu, vrf sluta? jag bryr mig inte. vrf liksom. längtar tills på torsdag. då kan allt börja igen. tänk att de e mindre än två dag kvar nu. imorn kmr gå fort, ska typ va i skolan hela jävla dan o får jag minsta lilla minut över måste jag plugga. kmr inte va kul nästa vecka annars.. 

idag har jag o johanna tränat. så duktigt av oss. el speciellt mig för de e vääldigt olika mig. johanna e ändå duktig, jag e bara konstig :P. jag tror fan jag ska börja träna på riktigt. el aa, oftare än en gång i veckan. man ska tydligen må bra av de. o jag har inget emot o försöka.. kan ju typ kolla på film samtidigt som jag cyklar el nått. kmr känna mig som min farmor el nått..

I wish I knew you, I wish I met you, when time was still on my side

2 dagar kvarrrrrr!!!!!!!!!!!!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

And they'll meet one day
Far away
And say "I wish I was something more"
And they'll meet one day
Far away
And say "I wish I knew you, I wish I knew you before"


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag vill inte, vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte.. jag suger på o va stark. jag e  svagare än jag borde va. o jag borde inte skriva här. inte när jag skriver om så konstiga saker. fattar ju fan inte vad jag skriver om själv ens. men jag gör de ändå, vet inte vrf. jobbig äcklig känsla. nu e jag mest förbannad på den jobbiga känslan. jag blir så frustrerad. de finns inget jag kan göra åt den. vad jag än gör så e de skit. gah, vill avliva den jobbiga äckel känslan.. jag tror jag stått på samma ställe för länge, jag måste röra på mig. göra nått annat. ta mig framåt. en bra början kan ju va o gö spanska läxan. men orka. jag har iaf sovmorgon imorn. men jag ska ha teckenspråk i stan o slutar inte förens halv åtta.. får la se hur de blir.. vad e de jag vill. vill jag de här? vill jag inte göra nått annat? jag vill bryta mig loss, flytta nånstans, skaffa mig ett nytt liv. undrar om de skulle hjälpa.. men jag vill ju ta med mig mitt gamla liv till en ny plats o de skulle inte funka. jag e så jävla trött på alla jobbiga patetiska äcklel känslor! jag orkar inte de här. jag viilllllllll iiiiiiinnnnnnttteeeeee. fan känner mig som en jävla småunge som tjatar på sina föräldrar att den vill ha en ny leksak. jag vill inte skaffa ett jobb, jag vill inte flytta ifrån dom jag tkr om, jag orkar inte bli bra i skolan, jag orkar inte ens ha kul, vad e de för fel på mig? jag vill ingenting, jag orkar ännu mindre. jag vill att allt ska sluta bara

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

ska jag vara helt ärligt så saknar jag det. det som var. jag saknar ... men allt rullar vidare, bara jag som sitter fast i samma shit. jag släpper de o lever i nuet men kmr alltid tillbaka till de. för jag saknar de. vill bara gå vidare. hitta nått nytt. kom igen, släpp det -

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

You want it all
But thats not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there
You let me fall

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag ville aldrig bli äldre än femton. o nu e jag de iaf. om fem månader e jag 18. fuck. vill inte bli så gammal. jag e femton i hjärnan. jag stannade vid den åldern. jag blev aldrig sexton den 13 februari 2007.. jag vill verkligen ha kvar min moppe. men jag e snart 18 o kan inte ha en jävla moppe längre. men den e så.. aa, kmr aldrig på nått bra ord här. men den e så min. den e så mig. jag vill vara moppeflikka föralltid. 4 eva and eva. haha, älskr o skriva så. bara för att de e så fult. eva liksom.. vill inte bli gammal! vill vara liten och utan ansvar hela livet. jag tar fan inte ens upp diskmaskinen ibland. tänk när jag blir 18 och måste börja städa o shit.. hjälpa till hemma :S uuuusch :P. kmr aldrig palla o va så gammal. får fan hoppas att de väger upp att man får komma in på ställen lagligt. o göra annat som jag inte heller får göra nu. men de e bara de att jag kan typ gö va jag vill nu också, men utan all press och allt ansvar.. uuuusch. de e ju jobbigt bara o skriva orden, press ansvar, press ansvar förväntningar..        så nu tänker jag gå o lägga mig o låtsas som om jag fortfarande e 15, fortfarande kan köra moppen. de e faktiskt en cross! liiite mer okej då. som sagt, moppeflikka 4 evaaaaaaa

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

jag vill sluta drömma på nätterna. vaknar bara på morgonen och upptäcker att ingenting va så bra som under natten. hatar drömmar. sen går man runt med massa bra tankar hela dan, vilket inte låter så illa kanske men för mig och min hjärna e de de. jag går ju o lurar mig själv. ingenting e som de e i drömmarna. 

jag o johanna grävde upp vår tre år gamla låda idag :D. så kul o se vad man skrivit o lagt ner för tre år sen liksom. nu ska vi skriva ett nytt brev till framtidens jag och lägga i fler saker o gräva ner den igen. de e så kul o gräva upp den sen, kändes som om man öppnar en gemensam julklapp el nått. vi hade till o med slagit in den i present papper..

åkte moppe idag o de e en sån härlig känsla o bara koncentrera sig på vägen, bara åka, åka, åka. alla jobbiga känslor bara försvinner. vill jag verkligen sälja den? jag älskar verkligen min moppe, den är liksom.. min? :P de e som min kamera (som min lillasyster börjar använda läskigt mkt, men de gör egentligen inget för jag vet att kameran gillar mig mest ändå). iaf, när jag o johanna körde hem från erik och körde ner för en lång backe så släppte jag styret och sträckte ut armarna, johanna satt bakom och höll också ut armarna o så skrek vi. de måste ha sätt sjukt ut men de va sån underbar känsla. bara vara fri, skrika som fan o veta att om de e en sten på vägen nu så dör jag. om moppen skulle kränga till så e hastigheten för hög för att de ska gå bra. okej de e inte själva död-grejen som e de roliga. utan de e moppen. vill inte sälja den!!! moppeflicka 4 lajf

just de, ena stunden så stör jag mig på dig, andra så.. aa iaf, jag önskar att du inte fanns. äckel

3 dagar kvaaaaaar!!!!!!!!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

fyra dagar höll de. jag e konstig på riktigt. jag kan va nere i en vecka o sen går jag o blir överlycklig i fyra dar o sen går de över o allt börjar om igen. manodepressiv? börjar fan undra. men vet inte om jag bara letar efter orsaker.

va på promenad med carro o johanna, vi gick till gunnebo. på ett stort vällt träd så hade folk ristat in olika saker. bland annat så stod de "Allt" och "ingenting". medans johanna fastnade vid ordet allt så står jag o fotar ordet ingenting i olika vinklar. de säger så mkt om våra personligheter. mitt negativa sätt o se på saker o johannas positiva. de e så typiskt oss. jag går alltid o tänker de värsta, lika bra o bli glatt överraskad tänker jag. (vilket jag sällan blir kanske man kan tillägga :P) o johanna tänker alltid bra tankar om allt o alla. vilket sätt gynnar en mest. fast de spelar ingen roll, jag verkar ju inte kunna ändra min inställning ändå.

nä nu ska jag gå o gö nått vettigt, typ svenskan. segt som fan, speciellt eftersom jag måste plugga matte resten av dan också. ligger efter som fan :P.

4 dagar kvar o jag e inte så säker längre. innan gick jag o längtade, nu vet jag verkligen inte. vill jag? vet inte, men tror jag känner mig själv såpass bra att jag vet att de e kört för mig.

28 dagar

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

shit vad jag älskar livet! har nått slags lyckorus. jag ska köra moppen idag :D den har bensin nu, som jag hittade på gården faktiskt. vilket e ännu bättre för de slipper jag betala för den. vi ska ha myyyyyysig tjejkväll med thaimat, film o massa snack. fan va underbart allt känns, bättre än så här kan de inte bli! de måste låta som om de e ingenting, men de e inte bara därför jag e glad. jag typ trivs med allt just nu, allt känns allmänt bra. älskar sånna stunder!. ska gå o tanka moppe nu, see ya later biatch

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

nu ska jag plugga hade jag tänkte. men vill verkligen inte! världen e vacker idag o jag vill ut o ta kort. tror faktiskt att jag skiter i o plugga en stund, kan ju alltid ta de senare.. jag e på så bra humör :D fattar inte vad som hänt, dålig känsla blev bra känsla o allt känns okej. ibland  älskar jag livet. när allt rullar på, när man e med dom man känner allra bäst, när solen lyser o jag har sovmorgon. då är allt bra, sånna dagar vill jag leva. helt plötsligt känns allt vackert, o vackrast av allt e mina underbara kompisar. fast de e dom ju alltid men ändå :P. aja, nu ska jag ut :D

                                  25 dagar                     -   bara en vecka kvar!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

seg dag i skolan. höll på o få flipp under spanskan. jag klarade inte av o sitta still.. de va verkligen jobbigt. vill inte ha gympa imorn, de e orientering. nån som kan se de framför sig, jag springandes ute i skogen o letar efter lappar. händer inte.. nu ska jag plugga som fan för jag ligger efter. underbart. vilken rolig dag jagha framför mig...................... . . .. ..   .   .

24 dagar

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

när jag får ångest så smsar jag johanna o förklarar känslan. hon behöver inte säga så mkt, men ofta kmr hon med nån bra kommentar o gör de hela lite lättare. när vi träffas så får hon mig alltid att må bättre, genom prat o skratt o udda liknelser. hon är den underbaraste människan jag vet, (den största tårtbiten i mitt liv ;)). när jag va liten trodde jag hon va nån slags ängel, för jag hade aldrig träffat en så fin person innan. alla e ju lite onda ibland, men inte johanna. jag lovar att hon inte håller med om de här men de e så jag ser de :P. fast jag egentligen är äldre så är du min förebild på många sätt. tyvärr finns de inte ord för hur glad jag är att du finns. du är den positiva sidan av mig (jag e alldeles för negativ för att de ska va nyttigt), du får mig att se livet från den bra sidan. ett liv utan dig går inte, min ångestmedicin.

läängtar till helgen! på freda ska vi ha riktigt mysigt o på lördan ska jag träffa tjejorna i klassen :). imorn har jag sovmorgon så ska försöka sova ut :D. men imorn kmr också bli en äkta pluggdag. inte lika kul men hoppas iaf att jag kan komma ikapp lite o att pressen från läxorna ska lätta iaf. egentligen e de synd att jag ska sova nu för jag e på så bra humör, borde utnyttja de på nått sätt. men vet inte hur.. :P

23 dagar

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

It's not always rainbows and butterflies

22 dagar


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

skulle egentligen haft en pluggdag idag men har fortfarande inte ens tatt fram böckerna. sån looser e jag.. men har haft mysdag iaf. johanna o jag har legat o segat o snackat fram till halv fem då vi gick till centrum med pääma o köpte glass. träffade olivia också. :). sen tänkte jag att jag skulle plugga men de hände inte för jag fastna vid datorn o sen gick jag o johanna en snabb promenad igen. mina fötter e fan helt döda :P. e så jävla trött idag också. somna tre o vakna nio o kunde fan inte somna om! har typ aldrig hänt mig innan.. så jag har bara sovit sex timmar o de e skola imorn.. blää. fattar inte att min hjärna fortfarande funkar. vill sova nu! men måste gö den jävla svenskan först..

jag e vääldigt inne på förändra-spåret. jag ska bli en ny person :P o eftersom pääma hade gjort upp några mål så ska jag också gö de:
1 plugga!
2 bli en schysstare person
3 inte dricka mer än på speciella tillfällen
4 träna
5 va i skolan

de ska fan bli mysigt med höst nu. längtar! o längtar tills fredag redan. då ska vi ha äkta tjejkväll, bara vi fyra. tjejkvällen i fredags blev inte så mkt TJEJkväll. vi spelade monopol o stack till marcus o kolla på film :P väldigt mkt inte bara tjejer.
btw så har de gått tre veckor nu!!! otroliga e vi, carro :D bara elva dagar kvar..

21 dagar


Tjuvlyssnat

Tunnelbanans gröna linje mot Hässelby

Ett barn ~10 står på ett säte och hoppar och pekar och verkar vara allmänt hysterisk.
Pappan ~40: Sätt dig ner nu och ta det lugnt.
Barnet: Pappa, jag vill ha en sådan där båt till jul, kan inte vi fira jul tillsammans!?
Pappan: Nej det kan vi inte göra, för jag hatar din mamma.

4:ans spårvagn

En man och hans son ~4 tittar på foton och på ett kort sitter sonen med armen om en annan kille.
Pappan: Vem är din kompis?
Sonen: Rickard, han är bäst! Gud vad jag älskar honom
Pappan (en aning upprört): Men du kan ju inte älska en annan kille.
Sonen: Pappa, man kan älska vem som helst.


Tjuvlyssnat <3

Odenplan Stockholm

Tjej ~11 (till vad som verkar vara hennes föräldrar): ...Och nu ska jag läsa på i skolan så jag får goda betyg, och det ska bli skönt att äntligen få gå sexan o bli av med alla mupparna! Och så ska jag gå gymnasiet för att få det överstökat och därefter ska jag flytta hemifrån o äntligen få ett liv...

älska tjuvlyssnat :D


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

¨när jag inte tkr om mig själv har jag ännu svårare att tycka om andra.


okej de va den sista deprimerande meningen för ett tag framöver. annars lär väl nån gå o ta livet av sig när dom ser min väldigt negativa syn på allt. jag e verkligen ingen positiv människa. men jag e så van vid o tänka negativa tankar att jag inte ens märker av de längre. men nu ska jag gå o städa mitt rum så att de iaf går o va där. som tur är så e min mormor här o hjälper mig med de för seriöst de ser ut som faan..

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

This is the hardest story that I've ever told
No hope, or love, or glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' every day


¨^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^¨

alla ledtrådar säger: förändra dig nu

patetisk och ynklig, fy fan vilken dag

Jag duschar men samvetet, det sitter kvar

timbuktu


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

asså har en del grejer o skriva men de e antagligen för deprimerande för o  vara med här. på en blogg ska man skriva roliga, glada saker som har hänt i helgen el nått. men jag gör aldrig de. för den bra känslan försvinner typ så fort händelsen e avslutad. jag e så trååkig. bara skriver en massa shit hela tiden. orkar inte med mig själv. men jag orkar absolut inte med nån glad o endast positiv blogg. de känns inte som jag.. fast jag skulle ju förändra mig, hmm.. nee, får ta de i små steg, nån dag kanske min blogg ser helt annorlunda ut o allt e bra. jag tkr verkligen inte om mig själv just nu. hej jobbig känsla, välkommen till ett tre månaders kontrakt på mitt psyke. vill inte som sagt. orkar inte. de e så att jag känner för o låsa in mig nånstans för att slippa träffa folk o visa mig. behöva prata, säga dumma saker, göra dumma saker. jag e helt enkelt inte nån människa jag e stolt över. vill inte att alla andra också ska behöva se mig. fyfan va töntig o deprimerande jag e, kan jag ens lägga in de här? får la hoppas (el inte hoppas) att folk som skulle få för sig att läsa de här, o faktiskt läsa så här långt, vet vem jag e annars o inte tror att jag ska gå o ta livet av mig el nått. hahha, jag e så patetiskt, jag har en identitetskris vid 17 års ålder. men som jag sa igår, jag blev aldrig äldre än 15.

löfte nr 1: sluta prata (speciellt uttrycka åsikter eller tankar)
löfte nr 2: sluta gör konstiga el dumma saker som påverkar andra
löfte nr 3: städa rummet så att de går o isolera sig där..

20 dagar


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

add: 19 dagar! insane


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

fick sovit nada igår så gav mig själv sovmorgon i morse. missade spanskan, o no.. längtar tills företagsekonomin slutar.. orka två timmar sånt. typ göra ingenting mesta delen av tiden. efter skolan ska jag o carro o johanna till kungsbacka. o ikväll ska vi försöka ha tjejkväll. gårdagen kändes hur lång som helst. de hände så mkt, vi snackade så mkt o man vände ut o in på varenda tanke. lätt värt de.

im so happy, happy.. för jag e på bra humör. har inte kännt mig så här lätt på vääldigt länge. har bara roliga saker med roliga personer framför mig känns de som. känner för o åka till stockholm till vintern/hösten. ha en isolerad tjejhelg med the evil circle (och ja wetter, jag säger the evil circle). fast mitt humör e ju som de e, nån gång när jag har sjuk mkt läxor o de regnar så kmr jag antagligen inte se nått kul alls. aja, skitsamma

btw så har jag klippt av mig naglarna.. sorgligt, kanske. känns konstigt, men jag gillar o ha korta naglar också.. fan vem bryr sig :P kul o skriva bara, om man jämför med o sitta o gö ingenting i eeevigheter så e de här oerhört underhållande. jag vill att två timmar ska gå fort som fan, vrf kan inte klockan bli två direkt?? vill deeee.., :P

**********************************

har sovmorgon imorn igen ;D. o johanna kmr hem också. dessutom e de dan innan fredan o då börjar den roliga biten av veckan ;) vill ha tjejkväll på fredan o nått spännande på lördan. får se om jag får som jag vill.

lite oviktig fakta: mina naglar håller på o bli långa nog för att jag ska stoppas på flygplatsen. o det står just nu "dont" på min vänstra handled o jag har inte riktigt bestämt mig för varför än. funderar på o skriva nått på den andra också, med risk för o se ut som en emo, jag veet.. dessutom har jag kanske siktat in mig på nästa offer, vem vet..

mamma o pappa åker till italien (? om jag minns rätt, vilket jag antagligen inte gör) imorn o då skulle man ju kunna tänka sig att jag skulle vara fri typ hela helgen men inte, då måste min mormor va här.. suuck. så då får jag istället ännu strängare regler, inte sova borta o shit.

jag e sååå trött på att mitt rum ser ut som de gör. de e verkligen overkligt stökigt. de står en sån där ihopfällbar säng mitt i rummer, på den ett berg av kläder o läxor. de ligger popcorn, godispapper och annat skräp över hela golvet. o sen finns de delar jag inte ens tänker nämna här med risk för att anna aldrig mer kommer sätt sin fot där..

nu står jag inför det svåra valet mellan att plugga o gå o kolla på tv, ringa carro el gö nått annat kul.. nån som kan gissa sig till vad de lutar åt?

17 dagar!!!


dessutom e jag inne på min tredje vecka, av sjutton.. -.-'

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

min dator dampar sönder varje gång jag försöker skriva här så de blir ju liiite ont om inlägg :P iaf, sammanfattning av vad som händer nu:

jag saknar johanna för hon e på nått läger med sin klass. hon ska vara borta tills på torsdag o mitt humör jävlas med mig o gör de svårt för mig o verka normal. mitt psyke har gått o lagt sig under tåget så jag känner mig som en självmordsbombare från mellanöstern. jag exploderar för minsta småsak o klarar inte ens av o göra matteläxan utan o lipa. (ni skulle bara vet hur deprimerande de e o veta att ens starkaste ämne kmr man inte få mer än G i). jag vet inte riktigt vem jag är längre, för uppenbarligen så håller jag o byter personlighet, känner mig som en jävla orm el nått som ömsar skinn. fyfan..
carro e sjuk vilket e segt, men antagligen e de jobbigare för henne än för mig.. som tur är så är anna här o räddar mig. just de, jag stör mig på folk som missbrukar ordet älskar. det är få människor som verka mena när dom säger att dom älskar sina vänner. o de stör mig nått fruktansvärt att ingen kmr förstå hur mkt jag menar de om dom går o sliter ut ordet! e de egoistiskt o tro att ingen jag känner älskar sina kompisar lika mkt som jag gör? att ingen jag känner har samma connection med sina kompisar som vi har? om alla håller på o säger att dom älskar folk utan o verkligenverkligen mena de så blir de jävligt svårt för mig o förklara att jag verkligen inte kan leva utan vissa personer. att jag har personer som betyder mer än vad som är hälsosamt för mig. jag lovar att ingen annan jag känner är så beroende av sina vänner som jag är. utan er är inget kul anna, johanna o carro <3

tillråga på allt e My i grekland! vilket gör skoldagarna dubbelt så tråkiga. o dessutom va helny sjuk idag. men hon har lovat o komma imorn, annars går jag fan hem el nått. orkar verkligen inte sitta där o sega halvt ihjäl mig.