I wanna see you shake it

allt krånglar idag!!!
nu måste jag städa typ. kuul.
aja, ikväll blir bra iaf ^^

Yeah, it's perfectly clear

http://www.youtube.com/watch?v=EvdyCnQhHg8&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=i2y1LOcVcJs&feature=channel

lyssna på slutet på femman, när han svarar i telefon. e inte killen helt jävla underbar?!??! jag får ju fan orgasm bara av o kolla på han! så jävla sööötttttttttttttttt. kanske liiite för tanig för min smak egentligen, o liiite för liten borde han ju va, o liiite för omogen. men vafan, om jag väntar ett år el två kanske han ser ut o va lika gammal som mig (jag har ju stannat i växten :P). så om ett eller två år kan vi leva lyckliga i alla våra dagar... ^^

I hear myself agree

tisdag
nu borde jag bestämma vad för vettigt jag ska göra av idag. när johanna kmr hem ska hon jag o carro ta en promenad. om jag e minsta smart så skulle jag börja med samhällsarbetet nu. det skulle vart klart idag, o jag har inte börjat. och ja, det är ett heeelt arbete, inte nån inlämning. engelska inlämningen borde också göras, den e snart en vecka sen. mitt rum e i akut behov av städning, grundlig städning. jag kmr bli sjuk av allt damm :P. har redan ont i halsen -.-

aja, anna hittade världens sötaste kille på youtube, jag är KÄR!!!! visst, han är lite liten (men jag har inga gränser), visst här är lite omogen. men vafan, jag e inte heller särskillt mogen. men han låter faktiskt lite mer mogen när han svarar i telefon (nr 5). han e ju fan de sötaste jag sett på evigheter!! jävlar asså. nu försvann ju den lilla möjlighet att jag skulle plugga eller städa alls idag. jag kmr sitta o kolla på hans sju små videos (o dom tre extra) hela dagen. tänker inte ta någon promenad med tjejerna heller, dom får komma hit o knarka isak-videos eller inte träffa mig alls. bara o välja. helst vill jag sitta själv o glo på honom, men om dom envisas kan dom få komma hit o sitta i soffan medans jag kollar om och om igen på dom. speciellt nr 3 och 5. killen e ju för fan underbar!!!! jag kmr inte kunna sova i natt heller. kmr ligga vaken o tänka ut en plan på hur jag ska hitta denna lilla kille. söka igenom alla grundskolor i hela sverige? o sen vänta på att han blir byxmyndig så att jag kan våldta honom ^^ nee, nu måste jag gå o göra nått viktigt (hämta en hink så att parketten inte blir förstörd när jag drägglar över isak.. )

söndag

jag ska aldrig mer dricka.
okej, inte 70% iaf.
så jävla skönt o få en extra ledig dag. väldigt mkt behövt. jag har vart inne i nån slags period av att jag inte bryr mig. typ dricker hur mkt som helst, röker hur mkt som helst, tänker inte på konsekvenser. men nu tror jag faktiskt att de e dags för bättring. iaf med rökandet. drickandet e ju bara lycka till, valborg liksom.. jag behöver så vila upp mig. jag vill ha loov. jag gör verkligen ingenting vettigt i skolan nu för tiden. mindre än jag gjorde innan, om det nu är möjligt. iaf, det betyder att jag inte pluggar någonting. verkligen nada. o nu e egentligen slutgrejen. då alla lärare snackar om att om man bara gör bra ifrån sig där, där och där så ska man nog klara det där betyget. o så slappar jag till helt totalt o gör mindre än minst ist -.- underbart, ibland älskar mig själv, verkligen..

min egna måne

Jag vill ha en egen måne

som jag kan åka till,

där jag kan glömma att du lämnat mej.

Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill,

där stannar jag tills allting ordnat sig.


.

tomt


If today was your last day

söndag
hade väldigt kul igår. carro fick bokstavligt talat slita mig därifrån. av någon anledning sov jag hos tor. sov typ fem timmar, o jag behöver egentligen typ tio, minst! så kmr däcka väldigt snabbt ikväll.. johanna visste inte att jag inte sov hemma så hon ringde runt i panik o trodde jag dött el nått :P. sen kom hon o hämtade mig o vi gick till vattnet o satt där innan vi gick hem till henne o käkade lunch o sen låg vi o va bakfulla till typ fem. är helt jävla död. måste sova snart. el inte.

mistake

jättemysig o rolig kväll igår. underbart väder, satt ute o käkade o rökte o käkade o rökte.. sen kollade vi på film o sen stretchade dom andra, medans jag försökte sova (klockan va faktiskt tre :P) jag va helt övertygad om att vi skulle vakna astidigt men de gjorde vi inte. vi sov till typ ett ^^ sen låg jag anna carro o sandra ute o solade o käkade frukost. sen åkte vi till stenbryggan. på moppar! de va så jävla härligt. sån sommarkänsla! o där käkade vi ännu mer. jag har verkligen käkat 24/7. lycka till med o bli full ikväll. snart ska jag käka middag också. kan ju lägga till att jag inte pluggat nått varken idag el igår. erkänn jag är bäst


I gotta know, what is it all about?

sket i sista lektionen idag så va hemma astidigt. hade prov på företagsekonomin som jag inte kunde, så hade inte så mkt till val.. (a) :P va verkligen helt borta på matten också. somnade sittandes utan o ens luta huvudet i händerna. så borta har jag inte vart på väldigt länge. o när jag öppnar ögonen så typ kollar läraren på mig. hej mvg. ?
ikväll ska bli skiiitmysig! längtar :D innan dess ska jag bara hinna göra spanskan. kmr ju inte hända.
I don't know why I even try

moppeflikka 4 lajf

fatta va tiden går fort. vad saker förändras. för nått år sen va jag på ett helt annat sätt. jag vill vara en liten moppeflikka igen. fan, jag vill inte bli äldre. aldrigaldrigaldrig. e så avensjuk på min syster som har den tiden framför sig. bara på de senaste  veckorna har jag förändrats. o jag trodde aldrig de här, men jag längtar faktiskt tillbaka till de gamla ibland. faktiskt. fan, jag vill ha tillbaka min moppe. gasa o köra så fort det bara går. känna stötdämparna när man kör över någon ojämnhet. känna vinden slita i kläderna. det låter så jävla klyshigt, men de e bara jag, vägen o moppen då. underbart är ordet. jag vill ha tillbaka min trimmade skit cross som jag älskar. *sentimental*

jag längtar typ tillbaka till förra året. fatta va oskyldig man va. typ oförstörd. ha ha ha.. det patetiska e att jag tyckte säkert inte att man va oförstörd och oskyldig då. undra när de började gå utför. o vad e utför? o vad e bara livserfarenheter?
jag får damp på mig själv o mitt negativa tänkande. men saker va mer på riktigt förr. (jag veeet, jag låter som om jag e 150 år)

torsdaggggg

imorn e de heeelg igen!!! :D fan va jag längtat! ska bli skithärligt. verkligenverkligen va jag behöver. jag e så jävla trött på o plugga. hur jag nu kan bli trött på nått jag inte gjort. men iaf. egentligen borde jag göra spanskan så e jag klar. men inte fan lyckas jag med de..
idag somnade jag när jag kom hem från skolan, smart. nu kmr jag inte somna ikväll o jag ska upp halv sju imorn. sen spelade vi fotboll vid vällsjön. tjejerna va rätt kassa.. el sandra va bra, tror jag o carro drog ner lite för henne.. :P jag e iaf stolt över att jag lyckades hälla vatten på tor. även fast han e våldsam o hämnas..

E.C.

jag  e så sjukt jävla trött. har knappt hunnit va hemma nått. o den tid jag varit hemma har jag tillbringat framför datorn för att gör det nödvändiga. o nu e jag halvt medvetslös o har fortfarande itne slått in Mys paket eller gjort de två engelska läxorna. kul. de kmr bli till o gö läxorna imorn. o slå in paketet fort innan jag däckar.

jag har gått två dar i skolan o funderar redan på om jag kan vara sjuk imorn. dessutom tog jag sovmorgon första dagen. jag behövde de. men tror jag masar mig upp imorn också. kmr behöva den där sjukdagen nån gång nästa vecka eftersom de e en hel vecka. o jag kmr ju skippa företagsekonomin på fredag. känns som om jag e borta små stunder hela tiden. jag vill inte tänka på hur min närvaro ser ut (rööd).  kan inte komma ihåg senast jag va i skolan en heel vecka. e inte säker på att jag vart de alls de här året. aja, åtta veckor kvar. det är ju ingenting. sen börjar allt om igen.

vad har jag gjort? jag tror jag ångrar mig.. som vanligt. någon som väntat sig nått annat

didnt you know

vet du att vad du än försöker med så funkar de så inte på mig. för jag är så motsatts till alla andra när de gäller sånt. vet du inte att jag inte funkar så? att jag är fruktansvärt rädd för krav? du borde kolla upp de..

we did what we wanted, but lets forget about it now

waaah? waaah? waaah? waaah? waaah? waaah? waaah? waaah? waaah? waaah?
nu fattar jag ingenting





funderar på om jag ska med till italien en vecka med familjen. el ifall jag inte orkar de. rätt gött o komma hem med värsta solbrännan (kan ju ligga o pressa i en vecka 24/7) men en vecka e faktiskt en vecka. en hel extra vecka borta från anna o johanna som redan ska va typ två tre veckor i innan dess. tänk om vi bara kan va hemma typ tre dar tillsammans o så åker jag igen -.- fast en vecka i italien e ju inte fel.. fan jag vet verkligen inte, får la bestämma mig sen :P


That won't kill me, boy

som jag skrev innan. ibland vänder allt väldigt fort. jag har hittills lyckats göra en av tre engelska läxor o vart ute o sprungit (hela varvet för första gången någonsin!) med anna o klockan e bara åtta. i vanliga fall brukar jag inte få gjort nått vettigt förens typ elva el nått på kvällen. de e typ då paniken börjar få mig att anstränga mig med pluggandet. men idag är en bra dag, för jag funkar idag ^^


o som johanna sa, jag har överraskat mig själv ett antal gånger de senaste dygnen. först gjorde jag o anna det, sen det, o nu har jag till o med sprungit hela varvet!! (nej, jag tänker inte nämna hur långt de e, dels så vet jag inte, o dels så e de nog inte så långt som folk tänker sig :P) vänta bara tills jag gör det omöjliga (pluggar)

i know just what you are

är de här någon slags bieffekt ?

jag e så jävla rastlös. jag e så inte gjord för skolan just nu. men snart e de helg igen. jag vill bara träffa folk, umgås o vara. inte sitta vid datorn o gö nån jävla engelska -.- de e såå seeeeeegt. jag får seriöst damp snart.
jag tänkte på en grej, de e skumt va saker förändras. ena stunden är man på ett visst sätt o man tror att man vet allt. o sen har allt bara vänt från ena sekunden till den andra.

seriöst, jag kan inte sitta still. de e som om nått sitter o trycker mellan lungorna. som river typ. de e som om min kropp är för liten, eller för stor. men jag måste ut. eller röra mig iaf. kanske kan gå ut o springa. ska ju göra nån springgrej på gympan på torsdag så kan ju börja träna inför de. ja, jag behöver träna inför gympa lektionerna för jag e så fruktansvärt slö. får se hur jag gör, kan ju börja med engelskan iaf.

lets be stupid lets not care

ibland undrar jag. jag känner mig typ orolig o illamående. men hjärtat slår assakta, känns som om de ska stanna av helt. men ändå känner jag mig uppstressad. kul om jag dör nu också, underbart.

borde verkligen plugga som sagt, men allt jag kan tänka på e vrf min kropp reagerar så här. vrf det slår så långsamt, vrf jag mår illa, vrf jag inte kan koncentrera mig. kan de va sömnbrist?

vad jag borde

jadu, vad jag borde göra är en helt annan sak än vad jag gör. jag borde verkligen verkligen plugga. men jag e så sjukt jävla trött. det tar på krafterna att ha lov.. -.- vill bara lägga mig ner o sova. sova bort hela dan. o inte behöva ställa klockan imorn. bara sova så länge de går. ja, jag är besatt av sömn. kanske borde jag bara ta tag i de o plugga som fan så att jag kan lägga mig o göra vad jag vill sen? fatta hur många gånger jag har tänkt att jag ska göra så, men de blir ju fan aldrig av. har aldrig tidigare hänt. never ever. men kanske borde jag sattsa på de idag? tänk om jag faktiskt skulle lyckas med de. fatta va skönt de hade vart. då skulle jag äntligenäntligen kunna vara lite nöjd med  mig själv. kan inte komma ihåg sist jag pluggade..

pretty messed up to

jag kmr dö
så väldigt mkt dö
vrf gör jag så här?

cajjo<3

idag fyller carro ååårr! hon börjar bli stor.. :P de e konstigt att hon e två år yngre än mig. de känns ju inte så. två månader o två år yngre. jag tkr de e overkligt på nått sätt. fatta hur länge vi kännt varandra. så mkt vi upplevt o upplever tsm. det är ren tur att vi växer åt samma håll, än så länge iaf. för jag skulle hata o växa ifrån dig. blir typ sentimental nu. o nostalgisk.


waah, jag börjar få flashbacks igen. de e så inte värt de. jag mår fan bättre än jag förtjänar just nu. de e därför jag straffas med dagen-efter-ångest.  o denna gången har jag verkligen anledning till o ha de.

sista dagen -.-

måndag
idag är sista dagen, o jag kmr verkligen inte palla skolan. jag har totalvänt på dygnet. verkligen. jag tänkte jag skulle ta de någonlunda lungt iaf sista kvällen så att de inte blir för jobbigt o gå upp tidigt sen igen. men nej, så blir de inte. ist kmr jag o anna insläntandes strax efter fem. har sovit o vart vaken till o från hela natten. så jag lär ju somna tidigt ikväll iaf hoppas jag. allt de jag sa att jag skulle göra på lovet, de blev inte av. jag skulle grovstäda mitt rum, akutplugga o vila ut. men jag har iaf haft kul. jäkligt kul.

vrf fattar man aldrig vad man har förens man har förlorat det? (jag vet att jag härmar my här, men de stämmer så bra in just nu!) jag trodde inte jag hade några principer, jag hade inget o förlora. men när man förlorat det, då inser man att man faktiskt haft det. jag vet inte om de e bra el dåligt men jag får känslan av att jag sänkt mig

tordsag natt

okej, god natt. jag ska sova halvt ihjäl mig. fatta att klockan e över sex o jag sover inte, o jag som e så jävla sömn beroende.


vissa personer har förmågan att genom ett leende få alla att må bra, få alla att skratta. få alla att känna sig delaktiga. få alla att ha kul. jag önskar också att jag va sån

allt

för vet ni vad? ni är bäst, kmr alltid vara. för minnen är det finaste man kan dela. o jag delar så jävla fina minnen med er. ingen kan ta de ifrån mig, oavsett vad. inget. absolut inget. fan va fina minnnen jag har med er. grebbestad. lökeberg, partille, alla vi-kvällar, våra dagis-stunder. ni ställer upp som ingen annan gör. waah, jag hatar att svenskaspråket e så jävla otillräckligt. vrf har ingen kommit på ett ord för hur jag känner för er? ni är allt. Allt med stort A

oj

klockan e sex o jag har precis kommit hem. ska sova nu. längtar tills imorn. då ska jag o carro bara vara. underbart. de blev en del fyllesms under natten, sry. fattar inte hur jag lyckades. men a, jag sov iaf inte i majorna. *stolt* extremstolt.. just nu e jag hel väck. jag snackar fan helt norska. de om nått e skumt.  normän smittar! de e som en sjukdom el nått. man tar efter så jävla lätt. skit va jag längtar till imorn. cajjooooo. jag käka på burger king för typ tredje gången i mitt liv el nått. unbeliveble. dessutom, vrf måste jag alltid känna allas småsyskon?

Spotlights don't do you justice baby

shit, jag e helt slut. efter ikväll ska jag ta de lugnt. o så fort min kropp återhämtat sig så ska jag ut o spring bort alla dåliga ämnen i kroppen. jag längtar till imorn också, du ska jag vara med cajjo o antagligen snacka igenom de senaste dagarna i detalj.
igår va jag sjukt stressad. skyndade hem från pia där jag pluggat spanska (erkänn jag e bäst) för o tvinga pappa o skjutsa mig o carro till landvetter. det slutar med att min lillebror (lägg märket till att han är yngre än mig) kör oss dit, med pappa såklart då. han har blivit skitbra på o köra, fattar inte när de hände. men man kan ju bara hoppas att jag också fått den snabblärande genen ^^. iaf, vi sov där o halv åtta tyckte jag att de va dags o åka hem. de va jävligt ljust i rummet o jag ville hem till min egen säng. o mat framför allt. va helt sjukt hungrig. börjar känna mig som .. XD haha
jag käkade den middag jag egentligen skulle ha käkat igår som mamma sparat till frukost. mina matvanor blir bara konstigare o konstigare. somnade om o vaknade vid tolv, tror jag de va. men jag låg kvar i sängen till tre då malin ringde. o nu har jag (oväntat) bråttom. har inte klätt på mig, torkat håret, sminkat mig, käkat varken frukost el lunch (el joo just de, käkade fan middagen till frukost ju, men ändå), jag har inte bestämt va jag ska ha på mig helller!!!! o nu sitter jag o låter minuterna gå här ist för o gö nått vettigt -.- :P aja, nu måste jag ändra på de iaf

I gotta do it

onsdag
idag ska jag påbärja det sex dagar långa pluggandet.. ska till pia o plugga spanska. hoppas verkligen vi får gjort mkt. läst massa skit i den där spanska boken -.- har en hel del annat kul också.. ser så fram emot de.

jag har kommit på en grej, jag e inte gammal nog för sånt här. jag e bara sexton (max) i huvet. jag känner mig inte så jävla gammal. o jag har ingen lust o va de heller. jag e gärna 17 ett tag till.. :P

förändringar

alla som känner mig någorlunda vet att jag hatar förändringar, bra som dåliga, tråkiga som roliga, små som stora. jag är inte en förändringens människa. verkligen inte -.-'. o de e bara de att jag har saker som aktivt arbetar emot mig. dels mig själv, tiden bara rinner på o jag blir äldre (vilket jag inte har det minsta önskemål om), o dels samhället, som ser till att genom att jag blir äldre så förändras förväningarna o kraven på mig (ytterligare två ord vars mening jag hatar) btw vafan e de med mitt språkval idag??? jag brukar inte snacka så där i vanliga fall, jag bara skämtar med mig själv (ja, jag är övertrött). men iaf. jag har inget som helst emot o ha ett likadant sommarlov som jag hade förra året. jag har ingen lust o typ bo i usa över sommaren. jag har ingen lust o jobba i skåne el nått, egentligen vill jag bara sitta vid en sjö när solen går ner, grilla o dricka cider, med massa roliga personer. men på nått så har världen bestämt att bara för att jag e arton så måste jag förändra de. det ställs andra krav på mitt liv. jag måste göra nånting "vettigt". fatta va sjukt. jag, göra nånting "vettigt"! ha! det har inte hänt sen jag va i skolan en hel vecka senast, o det var längesen.. jag vet inte vad jag vill göra, men jag vill definitivt inte bestämma! jag hatar det här


Its reality that kills me

jag suger på o spela kort, förlora båda gångerna  jag o johanna töntade oss med gossedjuren, vilket va väldigt kul :P aja, de va igår. nu ska jag väl se om jag lyckas göra mig iordning. ska in till stan o träffa helny o köpa nånting till my. o sen kmr även my in :D. ikväll så ska jag nog träffa anna h o cajjo (som precis kommit hem från stockholm med massa snygga nya kläder). jag e såå avensjuk! själv har jag knappt pengar att ta mig igenom helgerna om man säger så. o får la se hur det går med mitt nya löfte nu när jag ska träffa som dessa personer.. :P

o nu har jag suttit alldeles för länge vid datorn. måste fan springa till bussen om en timma. o jag har varken duschat el käkat fruskost eller lunch. så aa, de blir till o skynda sig. -.-


måndag

första dan på nya veckan som bara innehåller lediga, fri dagar. idag åkte anna till milano, sjukt avensjuk e jag (o ja, jag vet att det stavas avundsjuk). idag ska jag bara göra massa bra saker, plugga, springa, kanske städa rummet. sen kan jag göra va jag vill. jag blir nervös av att jag redan planerat upp så mkt av lovet. känns som om jag planerat upp varenda dag, vilken jag verkligen hoppas att jag inte gjort, men de känns så.
kom på en grej med träning, tänk om mitt fett försvinner bara för att jag springer. kan det hända? nee de kan de väl inte? jag brukar aldrig se skillnad på andra människor som tränar skiten ur sig bara för o bli av med nått kilo, då vore de väl konstigt om de blev nån skillnad på mig som bara inte vill dö. jag behåller gärna de där fettet. annars kmr jag fan se ännu värre ut.

tonight im gonna take you higher

nu har jag vart ute o sprungit. de va sjukt jobbigt idag, min kondition e verkligen helt borta. jag e alltid rädd att någon jag känner ska se mig när jag tränar. det visar verkligen inte den bilden jag vill att andra se av mig.. :P det ser ju typ ut som om jag håller på o tränar o folk kanske antar att jag käkar nyttigt då också. o så helt plötligt tror alla att jag vill gå ner i vikt o att jag har anorexia el nått. o dessutom, tränar jag så måste jag ha bra kondition också, annars e de ju konstigt. :P men jag tränar bara för att jag har ont i lugnorna. o jag tänker inte dö bara för att min kropp vill de. för jag ska dö när jag vill om de så ska vara med tabletter.

when it was good

igår va jag sjukt trött på kvällen o tänkte att jag skulle komma hem tidigt o sova halva nästa dag. men så blev de inte. vvi va hos siri o kollade på tv o även maddicken senare. vi såg ett stört program o jag som inte har mtv hemma va typ helt chockad :P det va fan groteskt. iaf, vi käkade upp siris pappas kex o pepparkakor. senare än jag tänkt mig gick jag o anna hem o vägen va helt jävla överfull av paddor! så jävla äääckligt. så nu har jag träningsvärk i vaderna för jag har gått på tå hela vägen hem.
idag ska jag träffa anna r innan hon åker till milano (jävla unge). kolla på gossip girl har hon looovat mig nu :P. o snacka ofc ^^. innan dess hade jag tänkt gå ut o spring, o sen göra någonting som har med skolan. vad som helst, bara jag kan få känna mig lite duktig. känner mig så jevla kass o efter när jag hela tiden bara gör roliga saker. aja, har sjukt mkt plugg detta lovet -.-'

han var allt, allt..

igår hade vi en väldigt trevligt och god tjejmiddag hos päämaa ^^ vi letade till o med påskägg! o åt jättegod mat osv. idag gick jag carro päämaa o anna o käkade pizza i mlycke. o jag fick sånt jäälva skavsår. pappa fick komma o hämta mig från busshållplatsen för jag kunde inte gå hem. nu funderar jag på om jag orkar gå ut o lägga mig o solen, om de inte blåser för mkt..

jag kom på en grej också, jag ska börja sköta mig nu. vara lite duktigare, lite nyttigare. el mkt. iaf mkt mer hälsosam

you dont know what you are missing

vrf lyckas alltid någon ta kort på päämaas bröst med min kamera?? XD det börjar bli lite skumt, kanske borde hålla i den bättre. imorn blir de iaf fyllemat, pizza! såå gooott! :D

fucking fantastic

imorn, då börjar typ tio dagar av konstant frihet. för jag ska vända sönder dygnet, sova (tills jag får ont i huvudet), vara med underbara personer, festa, sola, njuta av livet, mysa till filmer, skita i allt som har med press o göra, inte göra nått som e jobbigt. kan hända att jag måste plugga lite (en hel del) o städa mitt rum, ser ut som ett jävla kompost just nu. men ändå, jag ska bara göra de ifall jag känner för de ^^
om typ lite mer än 14 timmar så e jag klar med allt som har med skolan o göra för evigheter framöver (det är iaf vad jag tänker inbilla mig). o 8 av de timmarna kommer gå åt till sömn o iordninggörande inför skolan. resten av de 6 timmarna kommer tillbringas i skolan. 1,5 timmar på spanska lektion. lite mer än 1 timma på matteprov (som jag för tillfället glömde bort i min lycka) o sen ska jag ha 2 alldeles för långa timmar med företagsekonomi, jag kmr fan somna då.. men sen! sen börjar det fantastiska lovet!! :D

mitt internet la av igår (vilket kanske va tur för annars hade jag la aldrig släppt datorn) så detta inlägget skulle egentligen ha publicerats då ^^

those eyes can not ever lie

ibland känns allt mördande bra. som om dagarna bara är till för att göra mig lycklig, som om det är deras enda mening. visst jag har matteprov o jag har fortfarande halva kapitlet kvar, visst jag ska ha spanska o företagsekonomi imorn, visst jag ska upp halv sju (snälla döda mig), visst jag kommer behöva sitta uppe hela natten o plugga. men jag känner ändå att allt funkar väldigt bra. ovanligt bra för o va mig.
lets love life

Bad girls like it roar

asså vrf klarar jag inte av att ta upp disken när pappa ber mig om de? det är nått med sättet han säger de på, hans tonläge, hans röst. som gör att allt inom mig låser sig o jag vill bara slå ihjäl nån. ja, jag har undertryckta aggressioner som helt plötsligt slår ut hela mitt hjärnsystem. dom blockerar alla smarta tankar. jag vill bara skrika åt han att ta tillbaka det. men. jag vet inte ens vrf jag reagerar så jävla starkt på de.
så nu måste jag bestämma mig. ska jag göra iordning köket eller inte? antingen så kan jag köra på "fan-heller" stilen. o skita i de. för jag har faktiskt läxor o göra, prov o öva på. han kunde ha gjort de själv istället för o sova. eller så tar jag mitt ansvar som mogen 18åring o plockar upp disken som vilken annan småunge som helst skulle ha gjort. men de handlar om principer.

I need you right in front of me

torsdag
härligaste dan idag. försov mig o kom till skolan efter lunch, "försov mig". o sen så kom aldrig vikarien på sista lektionen så jag drog. träffade carro vid dagiset, som , för ovanlighetens skull, var fullt med dagisbarn.. så vi gick hela vägen till centrum, vilket vi trodde skulle ta evigheter. men de gick rätt fort ^^. sen köpte vi kladdkaka o påskmust o letade upp det perfekta stället att sitta på. vilket fick bli nått företags altan. kanske inte va vi tänkt oss, med utsikt över tåget o billjud i bakgrunden. men det va väldigt trevligt iaf.
nu har jag bara kvar att börja plugga på matteprovet som e imorn, o att läsa den jävla spanskaboken -.-'. helst av allt vill jag bara lägga mig i sängen o läsa en bok el nått. jag vill ha looov. men nu e de bara en liiiten sketen dag kvar! sen ska jag låtsas som om varje dag är den sista, o verkligen leva fullt ut.

'Cause you never really know what you got, until it's gone

e sjukt trött just nu. har suttit alldeles för länge o redigerat bilder ist för o plugga. inte smart. har vart kind of ledig idag o de har vart jävligt skönt. va bara på teckenspråket o gjorde nått prov. sen va jag med anna ^^ (istället för o plugga matte) sen satte jag mig för o redigera bilder (istället för o plugga) o min dator e verkligen sjuukt seg idag. den början påminna lite om musikdatorn vi har där uppe. den envisas alltid med o inte funka när man verkligen verkligen inte behöver de.
idag kändes de typ som vår! vilket typ ingen kan ha missat. jag hoppas att de blir lika härligt väder imorgon, då ska jag o carro ta en promenad har vi bestämt ^^. (fast jag egentligen borde plugga matte). asså jag tjatar asmkt om mina läxor, men jag gör dom verkligen aldrig. jag kan helt enkelt inte. har sovmorgon imorn iaf så nu ska jag kolla på scrubs :D (jag borde plugga matte)