oh baby baby

jag får abstinens, bdb funkar inte!!!!!! daaaamp. jag kan inte plugga förens den startat igen. de bara går inte. jag känner mig inte hel! :'(((( fan va underbart patetisk jag e ^^

that that that dont kill me can only make me stronger

sitter o vänter på o få mina presenter från familjen just nu. men pappa e seg på o komma hem. verkligen seg. nu e de två timmar kvar innan jag tänker tvinga hit carro johanna o anna.
har redan utnyttjat min ålder idag. men första stället så frågade dom inte ens efter leg! då hade jag ju kunnat köpa innan ju -.-'. aja, sen åkte vi till stan o jag o tor käkade cheeseburgare till frukost. Träffade niklas o åkte hem igen. jag har kommit på att jag älskar presenter. fick min av helny o my igår redan, tack så mkt tjejer! :D. o snart kmr jag få meeer. fan va självisk jag låter. men jag tkr faktiskt att de e kuul :P jag vill att pappa kmr hem nuuuu. dom måste ju fan sticka snart. jävla kom på en grej nu. skit.

do whatever you like

de blir bara bättre o bättre. kom på att de e tisdag idag o andra avenyn ha kommit ut :D så ska lägga mig o kolla på de nu.

äntligen looov!

de e så jävla skönt att de e lov nu. ändå går jag runt o känner mig stressad hela tiden.. -.-' jag har en del plugg o gö men jag ooorkar inte. så jag tänker låtsas att jag inte går i skolan, att jag typ e arbetslös el nått.
hittills har lovet vart skitbra. i fredags va jag med anna h, även päämaa o några andra senare. på lördan låg jag o johanna hemma hos mig o hade mysigt. söndan va tänkt likadan men ist åkte vi till landvetter. bastu o cider. nu till de viktiga, :P, jag sov två timmar! jag tvingade med anna h hem vid strax efter sju på morgonen för jag skulle åka buss (!) till lager 157 med johanna. så efter två timmars sömn kom jag hem o stack i väg igen. såklart hade vi kollat fel på bussarna så johanna o jag hamnade i svenljunga o va tvungna o åka buss i ytterligare två timmar innan vi äääntligen kom fram. o jag hade fortfarande bara sovit två timmar o jag va full ett bra tag in på dagen, de kändes inte som om kvällen tatt slut än. väldigt trevlig dag va de iaf. vi kom inte hem förens tio o jag däckade i princip direkt. sov fram till halv ett o vaknade sjukt hungrig. jag gillar o ha loov. på fredag fyller jag år. usch

fredagen den 13de

jag fyller arton, på fredag den 13. vem hade väntat sig annat? -.-'

du vet inte ^^

lilla vän, du vet inte hur man gör för o vara äkta, du vet inte heller hur man gör för o vara värt besväret.