förtroende

tisdag
förtroende är nog det bästa man kan ge någon. det är sånt man ska bygga relationer på. det och minnen. bara det att man fått förtroende av någon gör att man inte vill svika det.

imorn e jag leeedig ;D. jag har fortfarande inte hunnit (orkar, kunnat, velat) plugga någon matte. har en känsla av att det kmr bli lite akut senare under veckan. panik e min grej. men det är knappt att sista minuten pluggande funkar för mig längre. för min hjärna e helt inställd på lov. o de e tre dagar i skolan kvar. får la se hur jag lyckas. imorn får jag väl se till o va lite intensiv för en gångs skull. men det är ungefär lika troligt att .. (nu kmr jag inte på nån bra liknelse, kan bero på att det finns inget lika otroligt som att jag faktiskt skulle plugga och känna mig nöjd för att jag faktiskt fått nått gjort) .. att elefanter kan flyga, som att jag faktiskt skulle få nått gjort. den meningen blev lite konstig, men de va så jag kände för o skriva.

hasta la vista babes

Cause every choice is a new mistake

idag/ i natt åker johanna. o jag har bestämt mig för att inte tänka för mkt på de, då kmr de bara bli sorgligt o jobbigt. hon kmr fan va borta hela lovet, de e en evighet. o anna åker till milano under lovet också, o carro till sitt sommarställe några dagar. deprimerande.

imorn e jag ledigt ;D el nästan, ska bara göra ett teckenspråksprov på eftermiddagen. får la se hur de går, har inte börjat öva än. underbart som vanligt. jag skulle behöva ägna många timmar detta lovet på plugg. kmr så inte hända, men jag skulle fortfarande behöva de.

små saker kan göra en väldigt glad, typ göra ens dag. bara ett leende eller en spontan kommentar

Im sitting on the top of the world

har haft en väldigt mysig helg! som gick jävligt fort, tyvärr. de kändes inte som om man vart med varandra två dygn i sträck, utan uppehåll. vi e väl helt enkelt vana el nått. det är så mysigt o bara vara. första kvällen sov vi i en stor hög på vardagsrums golvet, men man fick ont i nacken o ryggen av de så vi bytte.. vi fick iaf sovit typ sex timmar per natt men jag e ändå seeg just nu, känns som om jag skulle kunna somna när som helst. de va så jävla störande att en timma av vår helg försvann! vi hade helt glömt bort de o tyckte vi hade massa tid o sen blev de jävligt brottom o städa iordning allt. men nu e de iaf ljust på kvällarna. jag längtar så jävla mkt till sommaren. typ sitta o grilla vid nån sjö, vara ute halva nätterna, o sola (jag hatar o bada).

jag funderar på om jag ska göra nått vettigt, som e plugga, vilket jag inte gjort på hela helgen. eller om jag ska fortsätta min slappa dag o göra nått som jag verkligen inte har tid med egentligen med tanke på hur min skolvecka ser ut framöver. snart e de iaf lov!!!

I tanken är jag redan där

fredag
jag har nån konstig typ av dag, jag e känslosam i vanliga fall men idag e jag fan överdriven. satt o glodde på tv o försökte sova o när de e reklam så byter jag alltid kanal (vilket carro hatar) o även fast jag bara kollat på programmet i typ tre minuter o inte alls va inne i de så kunde jag sitta där o lipa över den sorgliga handlingen. shit va känslig man kan va.
jag har ont i huvet o de kan bero på ett antal saker. jag har inte ätit, druckit, sovit eller haft på mig tillräckligt med kläder. jag tar så bra hand om mig själv.
det är när jag mår bra som jag kan se tillbaka på när jag mådde dåligt o kan komma ihåg hur mkt folk ställde upp för mig. hur fan orkade dom med mig? :P jag kan verkligen vara besvärlig när det e ett helvette i mitt huvud.
ne, nu måste jag packa. har ju fan inte ens börjat o vi åker fan om en timma! wiiii, min underbara helg börjar om EN timma :D:D:D

när jag känner mig meningslös, osäker eller rädd, då är till er jag längtar.

torsdag

imorn åker viiii!! :D jag borde plugga nu för de kmr jag antagligen inte få gjort ett skit av under helgen. men jag e sjukt seg just nu. känns som om jag redan gjort mig klar för helg. för lov också för den delen, de kmr ju gå såå bra sista veckan. imorn slutar jag skittidigt, ska sola o sen hem o packa. i min drömvärld skulle jag dessutom plugga 20 sidor matte så att jag nästan ligger i fas inför provet o läsa nått kapitel i spanskaboken, men jag vet att de inte kmr hända. antagligen kmr jag gå o lägga mig o sova för jag börja åtta imorn (!).
fan vad jag har längtat efter den här helgen. o nu kmr den. så fruktansvärt mysigt ska de bli. jag kmr aldrig palla o gå tillbaka till skolan efter de -.-' men sen måste vi låna lägenheten i stan också, typ efter lovet.
vanessa har pajjat de nya objektivet till kameran.. så nu msåte jag använda de gamla, men kmr ta massa bilder ändå.

onsdag

någon sa att livet är en direkt sändning. men jag tkr nästan planerandet o förväntningarna är roligare. eller minst lika roligt iaf. jag e faktiskt rätt dålig på de där med "nu, precis just nu". suger på o utnyttja tid o ta vara på de som e just nu. jag bara sitter av tiden. drömmer mig bort till framtiden. de e i princip omöjligt för mig o skriva prov för jag bara stirra rätt ut i luften. :P sen får jag brottom när tiden börjar ta slut, smart (Y).

Train yourself to let go, of everything you fear to lose

jag har kommit på att jag inte vet hur man skriver lagom opersonligt längre. de e bara för att jag skrivit så mkt i den andra bloggen de senaste, o där behöver jag inte hålla tillbaka känslor. o här känns som om de ända jag kan skriva om e skolan. kuul :P

hade önskat att de skulle va sånt här väder till helgen, typ soligt o shit!. o så står de att de ska regna.. -.-' grymt, va härligt.. :P tur att lägenheten har tak över balkongen. då kan man ju sitta ute med filtar iaf. men jag vill helst ha solsken, de typ ändrar humöret! men de e många dagar kvar till helgen, de hinner ändra sig. kanske kan de fina vädret från torsdagen hålla i sig över helgen (A). nu e de fan bara två dar kvaaaaaaaar!!!! :D:D:D:D:D:D

tisdag

nytt löfte: jag ska börja sköta skola igen. det ska gå, det måste gå.
längtar som fan till helgen just nu. grymt mysigt ska de bliii!!

you can have it all if it matters so much

jag är trött på tråkiga personer med tråkiga principer. har insett att jag inte vill bli sån. det värsta som finns är personer som har samma krav på andra som de har på sig själva. precis som om folk vill förändra sig bara för att de inte passar just den personen. den personen med alla skumma principer. ew

jag kmr bli deprimerad för jag har inte pluggat allt de jag borde gjort, inget av de jag borde gjort om man ska vara helt ärlig..

söndag

flashbacks

im killing them all on my own little mission

tog en för tidig buss till skolan. såå fruktansvärt segt. jag kunde sovit en halvtimma till! o dessutom slutade min företagsekonomi tidigare så johanna o carro kunde ha tatt den tidigare bussen, men nej, de visste jag inte innan så nu måste jag först sitta o slå hjäl tid o sen stress äta. sen ska jag slå mitt rekord i prathastighet under en redovisning o seeeen ska jag o carro in till stan ^^. jag har ännu inte läst igenom det jag ska redovisa så får la se hur de går.