onsdag 27/5

jag saknar sommaren och jag saknar carro!

btw så fick jag vg i teckenspråk, o nu slipper jag dom lektionerna! :D

I need this, right now

fucking jävla skit
tänk om det avgör. tänk om det gör att jag inte kan åka. ett jävla misstag för över två år sen, eller va de tre år sen? fan, jag önskar verkligen att jag kunde göra det ogjort. mer än nått annat. fanfanfanfanfanfanfanfanfan

can you handle me the way I am

söndag o jag borde plugga as usual. lycka till ;)

snacka om o ta chanser

Alltkmrblibra

I wanna be a rockstar

två av dom fem lediga dagarna har gått nu. o imorn ska jag o mamma kolla aupair-annonser :D :D :D jag kan knappt vänta. tror jag ska försöka plugga iaf liite imorn också. måste verkligen ordna dom där två svenska inlämningarna som e månader försenade. o de där samhällsarbetet.. o de andra arbetet. men annars e de rätt lungt i skolan, tror jag. har faktiskt inte så bra koll. som när jag kom till skolan i onsdags, måste ha verkat hög eller nått. va helt borta. men imorn kanske jag kan samla iaf liite koncentration o plugga. ta mig samman liksom. men antagligen kmr jag sitta i telefon med johanna halva dan, en fjärde del kmr jag tillbringa med o leta aupairplats, o den sista fjärdedelen kmr gå åt till o tänka. sen kmr kvällen o jag kmr iiinte sitta hemma o plugga. (skrattar vid tanken på att jag skulle gö de XD hahahha) de ser vääldigt kul ut i mitt huvud vid den tanken. hahahhaha. aja, nu ska jag försöka sova, (kmr ju inte hända), så att jag kan vakna tidigt imorn :D (tolv)

Mathieu Kassovitz

det är helt otroligt. men jag tror jag börjar mogna. såg precis en film o upptäckte att killen i den e vackraste människan på jorden hittills. och, nu till den stora grejen. han e tyyyp.. vuxen.. trodde aldrig de skulle hända mig. annars har jag alltid haft a thing for killar, inte män, inte gubbar. bara killar. men denna killen.. han e vuxen, o så jävla vacker. Mathieu Kassovitz. fast i den filmen jag såg så va han inte fullt så gammal som han e nu. den e ju 8-9 år gammal. han e fransman.. så nu måste jag lära mig franska o åka ner till italien för o leta upp en kopia av han -.- jag som precis börjat få grepp om spanskan.
o de e väääldigt störande att johanna e o roar sig på nån fest när jag behöver ringa henne o diskutera filmen!! dumma unge..
personligheten han hade i filmen kan förstås ha bidragit till hans underbara utseende. han va så fruktansvärt söööt. sötaste killen i världen, lätt. filmen i sig va liite skum, men han gjorde att jag inte kunde slita mig. waah. *flyger iväg på rosa moln*. det är inte försent o bli kär i en skådespelare som en liten småflicka va? jag e ju trots allt bara 18.. o mentalt sett så e jag nog 11 med tanke på mitt uppförande just nu

  

Torsdag

ni skulle se den bilden i större format. otroligt vacker är hon. min lilla modell ^^.



jag har kommit på att jag gillar regn väldigt mkt. även om jag gick i kortkorta shorts o luvtröja hem från anna i mörkret o ösregnet. mina skor kändes som badkar. tror ena hörnet på min högra fot va torr men resten.. som My sa, jag kan nog räkna de som årets första dopp. dessutom så näst intill bröt jag en nagel i paniken över de osynliga vattenpölarna. trodde först jag knäckt den vid nagelbandet dessutom. men som tur va så va den "bara" böjd bakåt äckligt långt in. men iaf, jag gillar regn. när jag lyckats slita mig från datorn så ska jag sätta mig på fönsterbrädan med mitt täcke om mig, fönstret öppet o med nån bok. jag ska försöka sluta tänka på min stackars nagel, jag tror faktiskt den överlever, även om den gör ont just nu..
en av de fem lediga dagarna har gått. o de känns som om tiden bara försvinner. jag har fyra dagar kvar men de känns fan inte så. jag har sjuuuukt mkt o plugga som jag verkligen borde göra. äckligt mkt. men inte fan gör jag de. för jag ooorkar inte ^^

waiting for someone

asså jag e nervös inför spanskan imornnnn! de va aslängesen jag va nervös inför ett prov. men detta måste jag verkligen klara. annars får jag ig i skitspanskakursen.. o jag har ju inte gått på lektionerna i ett helt jävla år (okej, varannan lektion) för o behöva göra om skiten nästa år (eller nästa år blir de la förhoppningsvid inte för mig, *håller tummarna*) -.- jag skulle ha börjat tidigare! de blir alltid så här för mig.. men de brukar skumt nog lösa sig iaf. men inte i spanska, där får jag inget gratis. verkligen inte. så jag funderar faktiskt på (tro de eller ej) att gå upp typ 45 min tidigare bara för o plugga på skiten. jag börjar inte förens ett, så då behöver jag egentligen gå upp vid halv tolv. jag tror jag klarar o gå upp 45 min innan halv tolv. de kan man ju inte dö av.. typ kvart i elva. fan va duktig jag hade kännt mig. vet inte senast jag pluggade i 45 min sist. hahah, fyfan va jag inte e gjort för skolan just nu.

bara så alla vet så missade jag både 22.22 och 00.00, får hoppas att jag inte dör imorn iaf.

tisdaaag

har precis insett att jag har liite mer o plugga på än vad jag borde. de e lite dumt. jag har svenska, naturkunskap o enormt spanska prov tills imorn. såå kul. o gissa vad? jo jag har knappt börjat alls ^^ måste vara väldigt chockande. såå inte likt mig. inte alls asså. jag brukar ju alltid börja i tid liksom..
men bra e ju att idag e en bra dag. jag har helt enkelt mått för bra för o plugga. har suttit o sjungit med (höögt kan jag lova) till låtar på radion. jag tror jag e lite hyper efter de där kaffet. vänta bara tills de går ur..
om jag e smart så sätter jag mig ner o råpluggar, borde stänga av nrj också, annars sitter jag bara o sjunger. o msn också för den delen. men får la se hur de går. om jag lyckas råplugga så e de första gången sen.. (tänker men kan inte komma på senast jag gjorde de). de va vääldigt längesen iaf. DÅ kan jag känna mig stolt ;)
så ta steget olivia, stäng ner msn o övriga internet.. gö de, kom igen, du kan klara de!! (noot)

torsdag

idag är bra :D
vet inte vrf, eller jooo de vet jag. CAJJO har kommit hem!!!! åkte till henne direkt efter skolan. o så snackade vi, kolla på hennes bränna o va hon köpt. sen bakade vi kladdkaka, käkade mackor o kollade på tv. sen middag o sen gick vi ut o träffade andra ^^.
min söta fina underbara cajjo

I used to never lie

okej, ett prov mindre. helt otroligt de går framåt. fyra timmar. på slutet så va min hjärna helt död, jag åt dextro som godis, dom smakade ju godis. iaf, efter tre timmar så kunde jag inte räkna längre. trodde 3 gånger 5 va 25 o 3 gånger 4 va 16.
egentligen borde jag plugga sönder som vanligt nu, men jag e trööött. dessutom börjar topmodel nu o jag måste ju ha nått o göra medans jag äter ;)

fan va jag längtar tills cajjo kmr heeem!! ska bli så kul o träffa henne igen! en fredag bara för oss! mina fina underbara tjejer<3

(tomt)

söndag
imorn e jag leeedig!
ska blir så jävla underbart, precis va jag behöver. jag e verkligen helt inställd på sommarlov just nu! i fredags blev jag lite smått förvånad över att jag faktiskt va tvungen o plugga för, tro de eller ej, så skulle jag tillbaka till skolan på tisdan o sommarlovet har inte börjat än. det va hemskt o inse de......
nästa helg SKA bli nykter. om de inte händer nått jättekul som jag helt enkelt måste va med på. men de e verkligen ett undantag isf.
eftersom jag sov 3 o en halv timma i natt så ska jag gå o lägga mig nu! fatta va skööööönt. o imorn e jag fucking LEDIG.
asså ibland undrar jag, hur jävla glad får man bli av o tänka på sömn? jag e extrem, jag älskar o sova ordentligt. jag är beroende av de. skittråkigt beroende. men ändå, jag älskar o sova.

kan ju tillägga att jag sitter med sånna där jättehörlurar som man har när man använder motorsåg eller nått. hör typ bara halvt. låter skumt när jag knappar på tagenterna. o ljudet känns så långt borta.
iaf, jag ska sova med dom så ingenting kan få förstöra min skönhetssömn

some days are perfect

älskar känslan när man lyckas med något. kan ju inte direkt säga att de händer för ofta. men ibland, ibland händer de faktiskt mig också. ibland lyckas jag ta en bild som jag kan tycka om. som idag. jag e typ sönder inspirerad idag ^^
visst, proven gick la skit, o har ont i nacken av o ha suttit hängd över en bänk i evigheter.
men ibland e allt bra, bara för att.

Careless and free?

still I wonder

shit va jag e trött på de här fjortislivet.
livet är en fest?
men fyfan va långtråkigt.

and I wonder if you know

idag är en bra dag. vet inte vrf men vissa dagar så e allt bra utan någon som helst anledning o ibland e de motsattsen av samma orsak.
jag tog sovmorgon till tolv . övertalade pappa att köpa thaimat o sen gick jag en promenad med päämaa ^^ nu borde jag väl egentligen plugga som alltid. men ofta. de händer inte ;) men shit va jag ligger efter just nu. fattar inte när jag ska orka komma ikapp. verkligen inte. funderar på o tvinga pappa till o hjälpa mig.
imorn ska min klass bada, o jag ska va ledig ^^ ofta jag badar liksom XD så jag ska till stan med anna o träffa johanna om hon har håltimma. på fredag e de nationellt i engelska -.- kuuul. aja, vi slipper iaf spanskan! :D sen har jag företagsekonomiprov på fredag också. mindre kul. men skönt o få gjort. de e också en av många saker jag booorde plugga på.. dit hör också det väldigt försenade samhällsarbetet, svenskan, ännu en svenska inlämning, spanska slutprov, matte nationella, samhälls/naturkunskapen. osv osv osv osv osv osv osv osv

E.C.

men e de inte underbart hur effektiv jag e? har inte ens nått o skylla på. jag kan helt enkelt inte göra mina läxor bara ^^
johanna fick nått infall så vi la oss vid långvattnet. jag såg ut som en fleeceklädd emo pinne. de va skitkallt men vi hade en filt iaf. o kakor (L). men de blåste som faaan. idag e sista dagen jag kan träffa carro. så vi ska träffas alla fyra så fort cajjo kommit hem från sin dans. jag funderar på om jag ska inse att jag inte kmr plugga nått innan ändå, så jag kan släppa datorn. eller om jag ska fortsätta "försöka". jag fattar verkligen inte, hur gör folk för o lyckas i skolan? :P

ready? no

jag har sovmorgon 4 av 5 dagar denna veckan. två ända till 12 o två till 10 ^^ fatta va underbart! dessutom så har jag inget teckenspråk på onsdag!!!!!! jag kanske tar mig igenom hela veckan utan o hoppa någon endaste dag. kanske.
jag e sjukt förskyld o de blir inte bättre av att jag sitter ute vid sjöar på kvällarna eller att jag går utan jacka på dagarna. känns som om jag har feber nu också -.- i övermorgon åker carro! så imorn blir sista dagen jag får se henne på en vecka framöver. jäkla unge.. sen kmr hon komma hem o va skitbrun ju. kuuuul för mig som e blek som en äkta svensk.
nu borde jag göra mitt samhällsarbete och svenskan. företagsekonomin blev uppskjuten till på fredag iaf. så jag kmr ha skitkul senare i veckan -.-


Cause as long as no one knows, nobody can care

besvikelse e bara för personer som förväntar sig nått, suckers

what Im gonna do is hurtful

jag har vart vaken sen halv tio! klarvaken. o jag hatar o vakna tidigt. skulle velat sova till tolv. fast  nu blir dagen längre i och för sig, men ändå. jag sov inget i torsdags natt så tog igen allt nu. vid åtta på kvällen igår kunde jag knappt stå upp utan att hela världen snurrade. kände mig nästan full igen. så jag fick inte träffat anna igår heller (jag somnade). o idag kunde inte hon. så det blir la någon annan dag.
det e så jävla härligt väder ute. har suttit hela morgonen sen jag vaknade o väntat på att det ska bli varmt nog för att kunna sola. det är bara det att jag måste plugga. jag seriöst inte pluggat så lite som jag gjort de senaste veckorna sen jag gick i tvåan, tror jag pluggade mer då till o med. jag har verkligen ingen ork kvar. sabbats år för mig nästan år asså. detta kmr ju inte gå.
ne, nu ska ta o käka nånting innan jag glömmer bort de. o sen ska jag ta med mig samhällskunskapen ut o lägga mig i solen. kan ju tillägga att alla andra i min klass redan har gjort hela arbetet o haft redovisning på de, o jag har itne ens börjat.. -.-

jag börjar hålla med min pappa, jag tar en del tvivelaktiga beslut..