Skidor

Jag e nu i branäs o använder mej av nån annans internet :P de e svinkallt! och jag har faktiskt kommit fram till en sak. jag stod på toppen och frös som faan, kollade på utsikten, kände att ansiktet domna bort, kände mej allmänt överviktig och skabbig i en hemsk blandning av vinterkläder och så insåg jag att jag inte gillar att åka skidor, inte ens lite faktiskt.. det är kallt, jag känner mej FET och mina fötter får ont, tillsammans med resten av kroppen.
Blää för skidor och fjällen. samtidigt som jag stod där uppe på berget så lovade jag mej själv att aldrig åka dit igen om det inte var i festande syfte.
Imorn åker vi hem men inte förens vi utnyttjat åkpassen till max genom att packa ur stugorna vid elva och sen åka upp i backarna i ytterligare 3 timmar och sen sätta sej i bilden, kall och blöt och åka hem till alla saknade kompisar.
Tillråga på allt så har min J*VLA mobil ingen täckning el mottagning el va de heter här!  så jag är såå isolerad.. fuck it.


Pause

Okej, nu åker jag bort ett tag så det blir inga inlägg förens på söndagkväll tidigast.. ha ett fortsatt trevligt lov alla :)

Onsdag - Min dag :)

Nu, idag e de 17 år sen jag föddes. fatta va låång tid. de låter som en hel evighet, jag börjar redan bli tant. :P jag förstår 40åringarna som känner sej som 30 fortfarande för jag e bara 17 men känner mej inte es som de. fatta att om ett år kan jag gå på krogen, köra och rösta! o om ett år så går jag i tvåan o då e de bara ett år kvar tills jag blir fri! inte för alltid då men i typ två år el nått iaf.. tänk, bara ett år tills jag kan tänka att de ba är ett år kvar.. typ :P undrar vad som kommer hinna hända på ett år, undra hur denna sommarn kommer bli. hitills tycker jag att sommarn 06 har vart bäst, hoppas denna sommarn blir lika bra :) o efter sommarn börjar jag i en halvny klass, med alla som valt ekonomi. hoppas jag klarar de.. :P
Jag fick inte gjort några läxor idag heller.. :P o frisören va sjuk så de blev också inställt, dumma frisör.. men anna kom förbi med en present från henne o johanna :) så gulligt av dom. o så har jag fått en massa gulliga sms från alla fina människor :P
Bara för att jag fyller år så får de bli en bild på mej idag :P det ser faktiskt ut som om jag e mörkhårig på den bilden, men de e jag INTE. jag jobbar hårt för att de ska bli blondare med eller utan slingor :P

image32

Tisdag

Min dag har verkligen varit slapp :P bara segat o så.. men jag fick mindre gjort än jag trott, fick inte ens packat! :O haha. illa av mej.. nemen de hinner jag nog imorn. måste gå upp i tid o packa, sen ska jag dra o slinga håret, sen hem o käka o sen till Olivia på tjejmiddag, fast jag missar ju själva middan då men :P jag fyller ju år imorn så jag måste tydligen käka hemma med familjen.. :P jag tyckte personligen att vi kunde tatt de en annan dag eftersom jag kommer va tvungen o va med dom i fyra dar sen.. får la se hur de går.. :P

Armageddon

Kollade precis på Armageddon på sexan. vilken film asså :P visst jäätte fina specialeffekter o så men guud vad USA e präktigt. klarar inte av o kolla på sånna filmer. det e precis likadant i varenda naturkatastroffilm. världen hotas av nått oändligt farligt och USA rycker in och ordnar till allt under en väääldig spänning. hela världen är sen evigt tacksam och hyllar lilla fina USA. oorka? dom e såå "vi e bäst och ni klarar er inte utan oss". att dom orkar köra samma senario i vaarje film dessutom, ser dom inte själva att de blir töntigt när USA räddar världen för femtioelfte gången? finns de ens någon film där nån annan hjälper till? det bästa med filmen e iaf att Peter Stormare e med, ääälskar han! inte för att han e snygg, för de e han verkligen inte, men för att han e en grym skådespelare som tagit sej låångt med sin egen stil. beundrar han verkligen för de. från lilla obetydliga sverige till hollywood med allt glam, o de utan o posera naken i playboy en ändå gång! :P hahah han får alltid spela typ galen ryss eller maffiaboss men han tjänar ju pengar på de också. o de e ju bättre än o va känd för typ spela psykfall eller monster i varje film..
Tvivlar på att han kommer tillbaka till sverige nu när han e med alla stjärnorna ;)
image29

Bild

image24

Måndag

Idag har jag vart i stan med My :) hittade inget jag ville ha.. :P jag kanske ska jobba på påsklovet, så jävla gött isf. :) maaassa pengar :P haha jag kommer få pengar i födelsedagspresent också, fyller 17 på onsdag :P. jag kommer inte på nått att önska mej så jag får pengar o köpa vad jag vill för ist. mkt mer praktiskt för mej. men iaf, jag o My köpte varsin cappucino o gick o satte oss vid kopparmärra o snackade. mysigt :) de va härligt väder när jag vaknade också, bara liite molnligt :P blev tyvärr inga bilder fast jag släpade med mej systemkameran (canon eos 400d) som är vääldigt tung.
Imorn måste jag påbörja NOarbetet, får la se hur de går me de :P o packa måste jag dessutom för jag kommer ha fullt upp på onsdag. o helst göra lite SV, typ skriva en saga. får la se hur de blir me de.. jag kommer antagligen bara orka gö en sak o de e o packa. :P jag känner mej själv bättre än jag skulle vilja.

Bild

image21

Fredag!

Skönt som faan :) åkte in till stan me Carro. köpte ett mörklila nagellack och letade i hela stan tills jag hittade ett par lila leggings i rätt ton :P sen gick vi även fast mina fötter var helt borta o köpte ett paket Black Devil o dela på :)
vi va helt slut o så åkte vi hem till Carro o kolla på film o färga hennes hår. jag e riktigt nöjd denna gången, inte en ända fläck! vilket e ett under för mej eftersom Carro har för mkt hår för en färgning egentligen :P
när jag väl kom hem så ringde Carro o sen låg jag vaken i alla evigheter :P


Im awesome!

faan va grym jag e! :P hahha, nee men jag börjar ääntligen fatta de här me blogg grejen :P men nu ser den ut som nått halvfärdigt byggarbetsprojekt men snart ska jag fixa till de :P men de kommer nog ta lite tid, så ha tålamod ;)

Jag och Johanna

Jag och Johanna


Kommer sakna henne asmkt! att hon jämt måste försvinna så fort de blir lov XD
btw ser jag ovanligt arg ut på den bilden :P men den andra ser jag störd ut på så de fick bli den här..

Torsdag

Har precis kommit hem efter o ha vart med Anna o Johanna o deras klass o bowlat, fast jag bowlade inte :P de e inte min grej, o de verkar som om de ligger i generna eftersom min stackars bror e lika kass som jag. men de va kul o kolla på :)
snart ska jag till hudläkarn o kolla om de e skabb el cancer jag har.. får la se :P nee, men nått konstigt har jag.. håller på o kliar bort all min solbränna från Thailand.
imorn slipper jag spanskan!!!!! såååå glad! jag ska till stan me Helny o My efteråt :)
idag såg jag söta killen massa gånger i skolan :) de e nästan nästan så att jag inte vill ha lov för att jag inte kommer se han då. :P men de blir ju bara roligare o komma tillbaka till skolan då ifs.. hahah :P

Bild

image11

Onsdag

Nu har jag gjort spanska provet och helt plötsligt känns de som om jag inte har några läxor alls.. jag e verkligen blogg sugen! än så länge vet jag inte vad denna blogg ska handla om riktigt, men får la se. de e så störande att verkligen ALLA bloggar.. hur orkar dom?? :P fattar dom inte att de blir mkt roligare om bara jag bloggar? men min blogg kommer iaf innehålla nyheter, bilder (eftersom jag älskar o ta kort), skvaller, kläder och min vardag. typ en blogg om allt då.. :P undra hur länge jag kommer orka.

jag har bestämt mej för o ladda ner alla gossip girl avsnitten o kolla heela lovet! ska blir såå skönt o ser verkligen fram emot det. alla säger att de e typ som nya OC så jag har ju inte liite höga kvar men men..

image3

För övrigt ska jag precis som alla andra känns de som, åka skidor på lovet. verkligen alla e borta! de e heeemskt. äntligen lov o poff, så försvinner alla till fjällen nånstans.. jag ska åka med familjen plus kompisar till familjen. vilket innebär fyra dagars intensivt pratande i telefon eller umgänge med 12årig syster.. fatta att de kommer bli dyrt. både med mobilen o sjukhusräkningen till min syster..

Vi håller på med inval o tillval o inriktingsval el sån skit just nu i skolan. känns lite jobbigt att veta att man kanske måste gå själv till nån lektion nästa år. jag har börjat fästa mej vid klassen nu ju.. vill helst att alla skulle börja ekonomi med mej :P men nej då, då måste dom välja språk, vilket råkar vara tråkigast inriktingen ever.. blää säger ja bara. men jag har ju mina drömmar om att hamna i samma inrikting som en väldigt söt kille i pararellklassen som jag råkat spana in :P de vore ju inte fel asså... sen jag ska välja foto som inviduellt val. hoppas jag får de nu också, ja menar 16 platser hur tänkte dom de?


Okej, here we go agian

shit, tänk att de e ett år sen jag försökte börja blogga men inte orkade :P nu tänkte jag ta tag i de igen.. får la se hur långt jag orkar denna gången. nu ska jag fylla 17 snart! tänkt va tiden går fort :P haha
jag har spanska prov imorn och fast de e viktigt att jag klarar de så har jag ingen luuust o plugga.. jag har annat viktigare saker för mej, som att läsa skvaller o chatta.. men jag kommer plugga sen, just nu ska jag blogga :) :P

just nu e jag inne i en svacka, trött på allt o allmänt grinig.. blää.. jag vill bara att de ska bli lov så att jag kan sova hela dagarna medans alla o åker skidor. jag har kommit på att jag har för mkt kärlek i mej, men jag vet inte vem jag ska lägga allt på. o snart e de alla hjärtans dag, usch och blä. jag litar inte riktigt på nån just nu, e paraniod XD nee, men jag vill ju lägga kärlek på nån som jag vet att jag får lite tillbaka av. jag fattar inte riktigt de, jag e alltid ärlig när jag säger att jag älskar nån, men ingen annan verkar vara de. varken kompisar el andra.  antingen e dom rädda för att säga de för att andra ska tro att dom inte menar de ba för att dom säger de. el så tycker dom de helt enkelt inte.. ingen e på samma nivå som mej.. skuuumt. jag har kompisar som jag skulle kunna vara kompis med länge, kanske tom livet ut. men dom verkar verkligen inte tänka så..
så jag antar att jag har väldigt lätt för att fästa mej vid människor. typ lätt för att uppskatta o tycka om. men dom verkar bara säga vad man vill höra el så undviker dom de så tydligt att de nästan e värre. aldrig skulle dom lova någon evig vänskap på riktigt, eller?
för mej e kärlek inte bara nått man ger till en kille. familj vänner o djur går också att älska, o när jag älskar någon, vem de än e o om de e av vänskap, familjekärlek eller bara vanlig kärlek så gör jag de helhjärtat. finns de ingen annan som jag eller?? :P jag älskar folk så mkt att de gör ont. men andra verkar tro att de bara e av kärlek till killar man kan älska någon så. men så e de ju inte, då lever man inte om man tror att man bara kan älska killar, visst om man inte e lebb el nått så tror jag inte man kan va kär i tjejer, de e man ba i killar. men man kan älsk vem som helst. usch, nu blev de krångligt :P men de e ju ändå inte tänkt att nån ska kunna läsa detta sen så..
aja, de jag vill få fram på nått sätt e la att jag menar verkligen när jag säger/skriver att jag älskar någon o att dom betyder mkt. men ingen verkar känna samma sak, typ.. förutom möjligvis min mamma o pappa. men jag tvivlar på att mina kompisar, min hund o mina syskon gör de.. absolut inte min hund, hon e falsk.. hon gillar mej ba mest när inte mamma e hemma.. men jag älskar henne ändå för hon e ba en dum hund som inte vet att de inte e meningen att man ska va falsk.. :P image2