^^

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, You gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special

-------------------------------------------------------

I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

Jullåtar

Last night I took a walk in the snow,
Couples holdin hands, places to go,
Seems like everyone but me is in love
Santa can you hear me?

do you like to see me broken?

jag e helt slut. har precis kommit hem från värsta julruschen i stan. fatta va jobbigt de va. så mkt folk. el aa, vad hade jag väntat mig men ändå :P. fick iaf de jag behövde ^^. men e så trött att jag skulle kunna somna. i övermorgon e de julafton :D. de e inte alls långt kvar! jag kom på en grej precis. denna dan e ju typ slut? klockan e över sex redan o jag har bara hunnit va i stan. så de e typ bara en dag kvar till julafton då ^^. nu ska jag ordna klart mitt rum, för de e typ färdigt snart ;)

oliviiaa.blogg.se/fts

<3

maria mena - just hold me. låter som om den ska va värsta klyschan, men den e underbar. jag knarkar den just nu. underbar text också.

add: jag har pajjat min dator typ -.-'

No one likes a sad face

snartsnartsnart e de julafton! jag längtar faktiskt, de har jag inte gjort de senaste jularna. de ska bli kul. om jag ska va helt ärlig så e de mest för paketen. jag längtar efter allt jag ska få, fan vilket dålig människa jag är. man ska väl tycka om julen för att man har nån mysigstämning, typ nån julanda och nått med jesus?. aja, sån e inte jag. imorn blir de julshopping med tjejerna. ;) antagligen kmr de va svårt o ta sig fram med tanke på folkmassorna, men shit samma. jag e snart klar med mitt rum också :D de ska bli så skönt. de ska bli mitt gömställe, el aa, inte gömställe efter som de inte e särskillt hemligt, men de e där jag ska gömma mig ^^. åååh, jag längtar till julafton! o nyår! bara massa roliga saker :D (okej, jag har en del läxor o prov o plugga på också. men vem bryr sig?)

oliviiaa.blogg.se/fts

I like today

snartsnartsnart e de lov! har inga läxor kvar nu. så jävla sköönt!
mitt matteprov gick typ bra.. :p el aa, jag kmr gå hela lovet o undra vad fan de va för svar på sista frågan. hatar sånt -.-' träffade anna en snabbis innan hon skulle ha utvecklingssamtal o de va ett antal personer som påpekade hur lika vi va. en kille i min spanska va helt övertygad om att vi va släkt på nått sätt. :P hahah. o de e fan inte första gången folk trott att vi e systrar. fast dom har iofs inte vart särskillt nyktra innan.. men e vi verkligen så lika? el överdriver folk? de e svårt o se själv :P jag kan se att vi har liknande färger, inte samma ögonfärg men ändå. kanske samma ögonbryn o stora leenden båda två. fast ändå, de e la fler än vi som råkar ha likadana smile? haha vi skulle fan testa o lura folk med de XD
idag förstörde jag johannas pluggande. men vi har inte träffats på ett antal dagar. vet inte när de va så här längesen sist. de e ju inte samma sak o snacka i tele. stackars johanna behöver plugga o så kmr jag o pratar bort två timmar.. men när vi väl börjat prata så kan vi fan inte sluta. känns fortfarande som om jag skulle kunna sitta en hel dag o bara snacka i detalj om allt som händer, har hänt och ska hända. men snart e de lördag o då ska vi ses allihopa! de finns fan inte tid när alla håller på o avslutar skolan innan lovet. el aa, jag e nog den som e minst upptagen av läxor, iaf från o med idag. jag glömde för en stund bort att jag ska till skolan imorn, jag har vart så inställd på lov i två veckor att de känns som om de redan börjat. :P. jag e så jävla trött just nu, men vill inte gå o lägga mig riktigt än. har ju faktiskt sovmorgon imorn..
imorn ska jag kanske träffa anna ^^ o sen måste jag städa mitt ruuum -.-'

I am me, you are you

hade redovisningen idag. gick rätt bra faktiskt, vill veta vad vi fick för betyg på den nu. inte efter lovet -.-' imorn kmr vi ha spanska. jag vill fan inte få reda på mitt resultat. räcker de inte med att jag vet att de gick skit? aja, de kanske e  bra så att man får gjort de. imorn e de matteprov. har fan inte börjat övat än. men känner för o sätta på en film. väntar med pluggandet tills pappa kmr hem, de e en bra anledning.

snart e de lov! o helg också för den delen. fan va skönt de ska bli! bara göra saker jag känner för. (bara lite läxor som e till efter lovet). underbart


IG-barn

jag måste sluta stirra på folk. jag fattar liksom inte att dom ser att jag gör de. det e så lätt o missuppfatta mig ibland asså. i bamba idag va de fan pinsamt, det e såå färdig stirrat för min del. he is all yours My ;). el aa de va han ju innan också. men jag loovar att han tror att de e jag som tkr han e snygg! faan va pinsamt. tur att han inte känner nån jag känner iaf.. fast de hade väl vart min tur. :P

usch, jag vill inte ha tillbaka spanskaprovet. jag kmr säkert lipa -.-' för de gick verkligen förjävligt. visst, jag vet att jag kmr få ig men jag vill inte höra de från henne. vill inte ha nån besviken blick o shit. kanske kan jag slippa spanskan på onsdag.. hmm..

nu funkar pluggandet iaf ^^ el aa, jag e snaaart klar. ska bara ordna lite med egna reflektioner på nått alldeles för stort natur/samhälls arbete. men ska bli skönt o få gjort de nu iaf.

har kommit på en grej. jag e rädd för sprutor. jag har ingen lust o ta nån livmodercancer spruta. jag vill inte. de kmr göra ont ju. får panik bara jag tänker på de ju. har typ inte vart rädd för sprutor innan. fast jag e inte rädd för sprutan, jag e rädd för att de ska göra ont, vilket de med största sannolikhet gör. de va en sak när dom höll på o testade mina blodvärden förra hösten. då kunde jag leka emo. typ gilla att de gjorde ont. men jag mår för bra för de nu. jag vill inte ha ont :P. sån fegis e jag. snabbt stick i fingret, visst. men inte nått blodprov i armvecket o inte nån spruta i överarmen. uschuschusch mitt hjärta slår snabbare bara vid tanken -.-'

?

har kommit på en grej, jag tkr att jag e kass men ändå e de flesta ännu sämre. hahahhaha


im back

hahahhaha, jävla feeegis

somnade idag efter skolan -.-' suuck. nu kmr jag verkligen ha problem med o somna ikväll. kuul. sitter o försöker koncentrera mig på läxorna o de går ovanligt kasst. jag e såå i behov av lov. de e fan hemskt. orkar inte sitta längre. behöver loooov. vill ha loov nu.. jag e verkligen helt död. känns som om jag bara segar mig igenom skolan, kmr antagligen inte orka plugga företagsekonomi idag. jag bara giiiiissar på de :P just nu håller jag på o tränar min förmåga att fördriva tid utan att få gjort någonting vettigt. skulle de finnas en tävling i den grenen skulle jag vinna, lätt.

nu e de bara fyra dagar kvar i skolan. varav två med stor redovisning eller prov. sen e en av dagarna typ avslutning bara så den räknas knappt. o torsdan vet jag inte alls vad vi ska göra. jag kanske kan få visa upp lite av min talang. ^^

Stockholmshelgen slut

jupp, helgen e sluut.. :( men har iaf gjort de mesta av den. va i stockholm med cajjo, mamma o vanessa. supermys! verkligen skönt o åka bort bara för en helg o se nått annat. har typ inte åkt så här mkt tunnelbana i hela mitt liv. börjar typ få grepp om de nu.. ;) fast fyfan va jobbigt de e med bag. nästa gång ska jag resa med rullväska, hur fånigt de än ser ut.. -.-' mina axlar e heldöda. egentligen borde jag gå o lägga mig nu. sooova. har typ inte fått sovit alls mkt i helgen. o har engelskaredovisning första lektionen imorn. underbart. men nu e de bara en fucking vecka kvaaar! sååå skööönt ska de blir :D:D:D längtar så jävla mkt. men de e fem dar, två redovisningar, ett matteprov (!) o antagligen ett antal små läxor innan -.-' uhg. nee, nu borde jag rulla i säng. ska läsa om klart boken om en tjej som ska dö. sparade slutet tills jag kom hem för hade ingen lust o lipa på tåget. jag lipar alltid till böcker, o filmer, o låtar (speciellt när johanna spelar gitarr) btw, saknar johanna. har inte träffat henne på tre dar.. men imorn :D längtar tills på torsdag, för då e antagligen de mesta av de jobbiga i skolan förbi, o då e de bara två små futtiga dagar kvar!!!!

Stockholm :D

snart snart snart åker vi till stockholm ^^ så kuuul ska de bli! sen e de bara en fucking vecka kvaaar! underbart. jag ska ha bästa lovet. bara göra saker jag älskar. inte ett enda jävla måste. längtar tills imorn iaf :D ^^

oliviiaa.blogg.se/fts  - på riktigt

ny blogg

jupp, ny blogg it is. oliviiaa.blogg.se/fts  -  det e min emoblogg. där har jag stängt in alla extrama känslor, så slipper de finnas i den här bloggen. för här ska allt va bra ;)

So he stuck his middle finger, to the world

imorn ska jag skaffa en till blogg, om jag hinner mellan alla läxorna. iaf, de ska bli en blogg med alla dom känslor jag inte har lust o visa varenda jävel. alla mina ångestkänslor som kmr från ingenstans så fort jag känner mig pressad el stressad (el helt enkelt sovit för lite). känslorna e astöntiga o borde dödas så ingen ska behöva se dom. jag ska skriva bara för att jag vill ha dom själv, o för dom som jag vill ska se. så fråga om lösen på msn..

min mur ska bli kompakt, ogenomtränglig

Take everything from the inside and throw it all away

tunga tankar som håller en nere, under ytan.

om jag ber riktigt riktigt snällt, skulle du kunna tänka dig att tycka om mig? skulle du kunna överväga det iaf? bara tänka tanken, försöka? det är inte så svårt som det ser ut, hoppas jag..

urk, hatar o va svag. vilket jag e typ 24/7. synd om mig, verkligen -.-' hur kan man ha så många dåliga känslor, samlar jag på dom el nått? kanske man kan vinna nått pris för bästa samling? jag kväver mig själv. jag blir så himla trött på de. är jag stolt över mig själv? kan jag stå för de här? knappast, gå o döö..

Take this all away
I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong
With me


Wish I could find a way to disappear

Helg! Äntligen! Fan vilken jobbig vecka de vart -.-' . så nu e man ig-barn officiellt. De gick så jävla dåligt på spanskan idag asså. Fast de gick bra på förra provet så ifall jag får g på nästa ligger jag på g igen iaf.


Asså skit va de ska va svårt o få folk o samarbeta. Nästa gång kör jag inte denna stilen igen. Då får alla fixa sånt själva. Kmr explodera snart. Minsta småsak. O så ska jag plugga företagsekonomi med mamma, underbart.. ?. låt mig döda nån. Men måste lugna ner mig lite, annars kmr inget att bli kul. Men snälla, låt mig döda någon först. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


(ja, jag är konstig och störd i huvet)


I'm strong on the surface

not all the way through
I've never been perfect


another day

I think I'll find another way
There's so much more to know
I guess I'll die another day
It's not my time to go

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

kom på en grej, jag vill inte gå på företagsekonomin imorn. jag fattar nada. ska plugga ikapp med hjälp av mamma nån dag när jag hinner. frågan e bara vart jag ska spendera typ två timmar innan jag kan komma hem.. mamma e ledig imorn så hon kmr fatta om jag kmr hem ovanligt tidigt. så antingen plågar jag mig igenom två timmars företagsekonomi el så skippar jag de o tar igen de när jag har fattat vad bokföring handlar om. de har jag verkligen inte gjort just nu. har sovit mig igenom lektionerna, stirrat rätt ut i luften o smsat. väl använd tid.
ne nu ska jag dra o måla naglarna

knäck

mamma har precis gjort knäck. så himla gott!! jag älskar de. de o lussebullarna. resten e också gott, men inte lika.
jag skulle plugga spanska men de gick inge vidare. visst, jag kollade igenom de lite. men inte mkt. så får la skylla mig själv om jag skulle lyckas få ig. för mer än g har jag aldrig fått på nått spanska prov under gymnasiet ^^. så good luck to me. men jag har iaf kollat igenom halva skolkatalogen, o jämfört med den gamla. o då menar vi inte bara min klass.. ibland undrar jag vrf jag tkr de e så kul med skolfoton. men de e lite kul att folk alltid ser så skumma ut på dom. o många har roliga namn o efternamn. (jag vet, jag har också ett roligt efternamn, kanske mest udda av alla faktiskt..) men på nått sätt e de kul, el roligare än o plugga spanska ^^.

sometimes everything is easy. vissa dagar e allt enkelt, roligt o massa bra saker ska hända/händer. idag e en sån dag. har jag bestämt. ska njuta medans jag kan. iofs kmr jag kunna gö de ett bra tag framöver ^^. (jupp, jag har blivit besatt av "^^", den e så söt o inte lika stel som en vanlig smilis).

ibland stör jag mig, ibland (väldigt ofta)

I don't know who I'd be, If I didn't know you

skolkatalogen kom idag :D. men har typ inte tid o kolla igenom den så nogrant som jag planerat o gö för har spanska prov imorn -.-'. o jag har typ inte övat nått, bara för att vi har haft massa andra prov innan. seeegt..
idag hade vi idrottsprov o de kändes ändå okej. hoppas på ett vg men får la se hur de blir me de.. 
vill ha heellggg.. ska bli värsta kul :). jag älskar när jag får helgerna precis som jag vill ha dom. helgen efter denna åker jag o cajjo till stockholm :D. de ska bli skitkul o mysigt. o sen e de helgen innan jul, vilket betyder lov! sååå sköönt! känns ändå som om de gått rätt fort, de e ju ändå 17 veckor på höstterminen. ännu fler på vårterminen. men de e iaf lite fler lov då. skit, nästa temin kmr jag bli 18. aja, ska inte tänka på de.. :P
på söndag e de ett år sen vi tatuerade oss, så de ska vi typ fira på lördag, ser fram emot de ^^. fast nu borde jag nog gå o plugga annars blir de ingen kul dag imorn -.-'. ska dessutom ha företagsekonomi o jag får inte sova denna gången också. blää...
kom på att jag inte vet vad jag ska önska mig i julklapp, om inte ett macro objektiv. de e typ de. annars har jag ingen aning.. mina föräldrar får helt enkelt gissa ^^ (bäst för dom att dom gissar fram nått bra)


-.-'

Idag har vart seeeg. Matte provet va tydligen bara g-frågor så jag har övat massa i onödan. -.-' på håltimman så gick jag, my o helny o köpte godis. (en hel del dessutom). O så ockuperade vi datarummet. Jag hann se några avsnitt av andra avenyn, helny pluggade o my sov.  Måste säga att vi använde tiden väldigt effektivit, el aa, helny va den ända som gjorde de ordentligt, men ändå.

Tyvärr åt jag för mkt godis så de kändes som om jag skulle spy.. inte najs :P. så nu har jag inte käkat nån middag heller. Jag vill bara få gjort lite av idrotten så jag kan gå till johanna. Har prov igen i övermorgon, o sen på fredag igen. Men jag hoppar över teckenspråket imorn. Hinner verkligen inte. Kom på att jag ska ha prov i de också snart.

Idag är inte min dag. Jag har för mkt o gö, allt e överstressigt. Jobbiiiigt. För jag kmr ändå inte göra mer än vad jag redan håller på med. Jag har redan nått min max hastighet, tuff shit. Händer nått jobbigt nu så kmr de inte gå väl för mitt psyke.


missförstå mig rätt

Måste jag ändra allt nu? Ni är det finaste i mitt liv. Jag orkar inte med att andra ska missförstå. Jag blir så jävla förvirrad av allt de här. om folk bara kunde ta ett djupt andetag o ge andra en chans o förklara sig innan allt pajjas. Jag kan inte hjälpa att jag ser annorlunda på allt nu. Det går inte o ändra.


men ge fan i o repa lacken

på nått sätt e jag förvånad. jag trodde nog inte att jag lurat nån iaf. fast jag försökt. men de har ju hänt innan, att jag fått bevisat att de funkar, vad de nu e jag håller på med. men folk går ju på de. men jag kan inte låta bli att bli förvånad, lyser de inte igenom? o ifall jag nu lyckats, så måste jag riva ner allt nu. de e som en bil, en riktig skit bil som man typ hittat på nått skrotlager el nått. men så har man verkligen ansträngt sig, kämpat för att få den alldeles glänsande, lackad, inte minsta lilla rost fläck. visst, ibland när solen lyser på så ser man de, rosten, det under. men man har den bara på uppfarten för att den ser bra ut. egentligen, om man anstränger sig o kollar in genom dom tonade rutorna så ser man att insidan e skitful. typ spindelnät, smuts, rost, aa allt. o egentligen funkar den inte heller, men den ser så välfungerande ut. o alla grannar är avensjuka. o fattar inte vrf man tar bussen till jobbet ist för den bilen. men bilen e ju bara fejk. med tonade rutor o riktigt bra lack så ser ingen, ingen förstår. men man går ändå o väntar på att bli avslöjad nån dag, om nån skulle få för sig att kolla in, eller be om att få åka en tur. aa jag e skum som vanligt..
men iaf. att behöva släppa in någon, o visa hur de egentligen är, det är jobbigt. typ nån skitunge som repar lacken. ibland undrar jag vrf jag envisas med o vara två personer. jag vet att de finns många som inte bryr sig. fast egentligen kanske alla e två personer.. hmm.. så kan de faktiskt va. va bra, då slipper jag oroa mig för att jag e udda. el aa, mer udda än va jag redan e. men jag måste säga att jag misslyckats med min lack också, jag verkar ju inte visa nån bättre sida utåtsett heller. :P hur fan lyckas man me de? typ ska göra de bättre o de blir bara värre? aja, jag kan nog lyckas med de mesta. Miss Lyckad? misslyckad?

detta inlägget blev skuuumt. men de e bara för att jag pluggar matte. annars brukar jag va lite mer normal, faktiskt. just nu vill jag bara ha gjort alla skitprov o ha HELG.