onsdag

jag e leeedig imorn :D jag ska njuta som fan. jag tänker utnyttja dan till max. har längtar typ aslänge efter denna torsdan. ända sen vi började efter lovet typ. om två veckor o två dar. då fyller jag arton! jag måste verkligen skaffa mig ett jobb.. de e fan pinsamt annars.

--------------------------------------------------

o du tyckte inte att de va nått som jag hade velat veta?

250109 090125

jag o my missade bussen precis i stan igår. men vi fick iaf käka på mcdonalds. o my blev flörtad med av en tjej :P hahahha. de va ändå trevligt o sitta i en busskur på heden o käka o snacka (fortfarande påverkade) o kolla på konstiga personer. sen va jag tvungen o gåå från mlycke hem! jag tkr såå synd om mig själv. o idag måste jag plugga. verkligen plugga.. jag ligger två veckor efter i matte planeringen o har en företagsredovisning o gö om. o ett företagsekonomi prov.. jag har såå mkt kul o se fram emot. funderar på när som kan vara en bra tid o ta tag i de. antagligen typ vid nio ikväll nån gång. om jag e vaken så länge, har knappt sovit nått i natt.. -.-'
o nu e helgen slut! usch, fast vi e faktiskt lediga denna torsdan iaf ^^ såå skönt.

<3

lillasyster, du är den finaste jag vet.


it is getting hot in here

jag e på så jävla bra humör igen! jag älskar de här! o jag längtar till helgen. jag har så mkt bra känslor just nu att de inte går o koncentrera sig på o plugga :P de e helt enkelt omöjligt. har en hel del jag boorde göra. men skit samma, jag gör de som e mest akut o sen får de va bra.
träffade malin idag o tog en fika. egentligen hade jag engelska lektion, men jag tillät mig själv o skita i de (för första gången denna veckan ;) vilket e vääldigt bra för o va mig ^^) jag va till o med på gympan idag fast de va skitjobbigt. jag e sjukt stolt över mig själv. om jag e med nästa gång så har jag vart med alla gånger mellan jullovet o sportlovet, vilket typ e mer än va jag va med på hela förra terminen.
efter skolan tittade jag o carro in hos johanna en snabbis, hon va sjuk men vi störde henne ändå :P
lyssnar på radion just  nu "I dont wanna work today.." nepp, de vill jag inte. fan va jag e laaat. men jag gillar de ^^ kmr nog plugga lite senare ändå.

seven days a week

idag va jag i skolan halv nio men de visade sig att första lektionen va inställd så jag började inte förens tolv. så jag åkte hem o sov igen, slog halvt ihjäl mig på väg tillbaka till skolan, o gick på den enda o sista lektionen. måste säga att de va jävligt duktigt av mig o åka tillbaka, o att gå till skolan överhuvudtaget på morgonen. va så sjukt nära att jag "försov mig" o jag önskar att jag valt idag till o gö de -.-'. men nej, idag valde jag o släpa mig till skolan iaf.. blää :P
efter min lektion så åkte jag till stan o kollade i affärer tills johanna slutade. då käkade vi thaimat o snackade. så trots skolan så har dagen vart skitbra. så här borde egentligen alla måndagar se ut. men imorn e de tisdag, en helvettes tisdag dessutom. ska ha företagsekonomi i tre timmar, o naturkunskap i slutet. så jag kmr inte sluta förens kvart i fyra el nått -.-' uuunderbart. fast jag e på bra humör idag, så hoppas att de håller i sig tills imorn. då blir de inga problem o klara dagen.  ^^

jag ska ha ett data uppehåll nu. typ några dar iaf. jag kan inte må bra av o sitta så mkt vid msn o bdb som jag gör :P de  e inte hälsosamt. så jag ska endast använda datorn till läxor, vilket jag såå kmr lyckas med.. (Y)


lets die ^.-

oliviiaa.blogg.se/fts

I think I had good days

29 dagar kvar. tills jag blir arton.

maria mena - nevermind me. så söt video. missbrukar den typ. lyssnar om och om igen. vacker text också, som vanligt.

imorn har jag prov, i företagsekonomi. o jag har fastnat. kan inte plugga! de fucking går inte.. -.-' blir så trött på mig själv. men bokföring är döööden. så jävla tråkigt. o krångligt. vem fan bryr sig. moms, kontering, handelsbolag, kundfodringar osv.
på gympan idag (som jag va med på, mer el mindre :P) så hade vi nån australiensk fotboll. de e ju livsfarligt. jag o emma insåg riskerna så vi valde att stå o observera spelet ist. o jag måste säga att vi va vääldigt skickliga på o undvika bollen. så vi gick rund på planen o skrek ibland, aktade oss o va allmänt meningslösa ^^. vilket inte e så ovanligt för o va jag på gympa lektion. får fan hoppas att läraren tänker på proven o inte lektionerna när hon sätter betyg :P

Your eyes told me

kom precis hem från teckenspråket nu. jag e döööd. ska plugga företagsekonomi nu o sen ska jag sova ihjäl mig själv. e sjukt trött. o trött på pluggandet. idag e de "bara" 23 dagar kvar tills de e lov. inte så farligt ändå. man räknar ju typ inte denna veckan, o veckan innan lovet e ju typ speciell. så då e de bara två vanliga veckor kvar ^^. se va positiv jag kan vara ibland.

jag stör ihjäl mig på att folk har inloggningar på typ bdb bara för att kunna kolla anonymt på andras. jag e typ paranoid så jag tror hela tiden att de e nån i min familj som glor igenom alla  mina priviata (!) bilder. så min blockningslista e längre än längst. jag blockar allt o alla som kan ha en koppling till min lillasyster el som (ännu värre) helt enkelt inte har nån koppling till nån alls. dom e skummast. vem har ett konto bara för o kolla på folk? jag hatar o inte veta vem de e, som sagt, paranoia here i come.

ne nu har jag en halv marabou kvar o käka upp o ett helt fe prov o öva in. wish me luck.. -.-'


Tell me how you want me

idag har jag typ helvettes dag framför mig.. sååå kuuuul -.-' slutar inte förens sju inne i stan (tack vare de jävla teckenspråket) o sen måste jag direkt hem för o plugga företagsekonomi. men jag ska fan klara de här provet iaf! ska ha spanska nästa lektion så kmr veeerkligen ha kul. o bara för att göra min dag så ska jag ha naturkunskap efter de. jag va så trött på matten i morse att läraren sa åt mig o gå o lägga mig nånstans. så jag slapp iaf plugga ^^. om de nu e bra el dåligt. fast jag hade ju inte gjort ett skit ändå.

jag har kommit på en grej, jag har tröttnat på vintern. jag vill ha vår, orka vinterjacka o stövlar o halsduk o vantar. jag vill ha skinnjacka o tunna kläder o ballerina o sånt. o lite sol. jag måste börja sola solarium snart. nästa månad it is. då slutar jag tidigt ^^.

igår va de en månad kvar. idag e de 30 dagar. jag vet fortfarande inte vad jag vill hitta på då. vill jag isolera mig helt med bara dom allra närmaste? el vill jag att så många som möjligt ska va med? el vill jag ha nått mitt i mellan? jag veet inte. men de e iaf ett tag kvar. iaf 30 dagar. de värsta e nog att jag kmr behöva hjälpa till hemma. typ städa o ställa in disken, gå ut med hunden osv.. fast va fan ska dom göra. jag kan ju försöka med gräsklippningsmetoden. de va typ första gången mina föräldrar krävde att jag skulle gö nått så jag löste de genom att klippa gräsmattan i ett väldigt fint sicksack mönster o sen låtsas vara helt invalid o inte orka den stoora gräsklipparen. det funka, dom ville inte att jag skulle klippa nått mer, ist gav dom jacob hundra spänn varje gång han gjorde de -.-'. o då ville jag helt plötsligt också göra de (jag älskar pengar) men de fick jag inte eftersom jag tydligt visat att jag sög brutalt på de. men tvivlar veerkligen på att jag kmr få pengar för vanligt hushållsarbete. uusch, jag mår illa bara vid tanken på att ta i en disktrasa..

The quiet scares me cause it screams the truth

helgen har innehållet en hel del skratt. har inte skratta så mkt på vääldigt länge. i fredags va jag o johanna o såg changeling som gick på bio. två timmar o tjugo minuter va den. jag trodde verkligen att jag skulle somna för jag somnade till o med i bussen på väg dit, va sjukt trött. men filmen va så jävla bra att jag inte ens kunde slita mig från biosalongen i fem minuter för o gå på toa. de va längesen jag såg en så bra film på bio. både jag o johanna lipade (vilket ett antal till där också gjorde). men hela bussresan hem skrattade vi så mkt åt dåliga skämt att resten av bussen måste ha trott att vi precis släppts från nått psyksjukhus.
på lördan va jag o carro i stan på dagen, lyckades gå runt bland lite olika ställen o söka jobb. för jag e i rätt desperat behov av ett. även denna gången så blev jag helflummig när vi satt på bussen. fan va kul man kan ha med ett par hörlurar. (my name is Hörlur, Eva-Rosa Hörlur) (-är du mitt samvete?`- nej, jag är din hörlur.) jag höll fan på o skratta halvt ihjäl mig. åt typ ingenting. jag älskar sånt. så jävla töntiga e vi XD. på kvällen så gick vi hem till siri. medans dom andra va upp o kollade på titanic så satt sandra o jag nere i köket o snackade. de va verkligen trevligt att få byta lite tankar. :)

nu har jag bara plugg, plugg, plugg o plugg kvar av denna helgen. men jag känner mig ändå liite duktig, jag har faktiskt börjat med både svenskan o företagsekonomin nu ^^ (om de går att kalla "börjat" för att ha öppnat böckerna)

we can go to our paradise of love and joy

första dagen i skolan avklarad. bara 29 dagar kvar innan de e lov. jag kände mig värsta duktig nu iaf. jag va fan heeela dagen i skolan! jag va till o med på gympan fast helny gick hem. jag måste säga att jag e jävligt stolt över mig själv ^^. o imorn ska jag ockås gå hela dan. sen ska jag in till stan för vi ska gå på bio. vi kan bara inte bestämma oss för vilken. typiskt vår typ av problem.
nu e jag trööött. har redan vänt tillbaka dygnet. skönt de iaf. imorn måste jag upp halv sju! fyfaaan... men jag kan inte ha mer frånvaro från spanskan. sist va de 22%...
jag vill ha inspiration! jag vill ta bra bilder! men allt e så grått o tråkigt. fast ändå inte tillräckligt grått för att de ska göra sig bra på bild. jag e såå oinspirerad. men kanske imorn ^^

jag har bestämt mig för o vara positiv nu. så jag ska fan vara de också.
le jävla unge

2008 / 2009

jag e verkligen nyfiken på vad som kmr hända detta året. hur kmr jag förändras? vad kmr vara annorlunda om 358 dagar? jag har ju bestämt mig för o vara positiv nu så ska inte tänka tanken att jag kanske kmr vara död då, att jag kanske e jävligt olycklig, att nånting hemskt har hänt, att jag e mer misslyckad än innan. inga sånna tankar. bara bra. kmr jag träffa världen snyggaste kille o bli dökär? kmr jag få ett jobb o bli svinrik? (önsketänkande, men man får drömma bra drömmar när man mår bra ^^) vad för busiga grejer kmr vi hitta på (tänker mig danmark nr två), vilka nya människor kmr jag träffa? kmr jag lyckas i skolan? kmr jag resa till underbara platser? kmr jag vara lycklig? jag e så jävla nyfiken! jag kan fan inte vänta på att få reda på allt roligt som kmr hända under 2009.

höjdpunkter under 2008 har väl vart bla:
partille helgen va supermysig
alla roliga fyllekvällar hos johanna (dom va ett antal)
den härliga våren
alla bilder jag tatt med "nya" kameran
alla gånger vi grillat på kvällarna
alla personer som fyllt år (festerna :P)
alla dom som man lärt känna så mkt bättre
våra helgresor (grebbestad)
dagen D (helt klart, väääldigt minnesvärd)
alla härliga stunder vi har legat o njutit av livet o jag älskat att vara jag
alla konserter vi vart på, vilka faktiskt blev ett antal detta året
Way out west!
jul på liseberg va väldigt mysigt
o nyår va precis som en nyår ska vara!
just de, min moppe har helt klart vart underbar under sommaren.

självklart har de hänt alldeles för många dåliga saker också. men eftersom jag är posivit så ska jag inte rabbla upp dom här. för de här ska fan bli mitt positiva år! o jag ska gå i skolan. min frånvaro ska vara minimal ffs! o jag SKA plugga. om jag så ska lipa mig igenom de. för detta året ska bli bäst

egentligen e de små stunderna som är bäst. visst, de e skit kul med stora händelser som man sett fram emot i evigheter osv. men jag njuter som mest när jag tar e lugnt med folk jag trivs med. tex sen sommarkväll, vi sitter ute o kollar på stjärnorna (dom få som syns) o pratar om våra liv. när jag tänker positiva saker då. för ibland blir de inte som jag vill o då kan jag inte vara positiv, men när jag är det, då är det bra. tänk dig gräs, färskt gräs. jag vill ha gräs o gröna blad nu! fuck vintern. men jag har iaf nått o se fram emot. o snart e de lov igen ju. bara två dag o fyra veckor. o sen har vi en studiedag ^^. o så kanske jag e sjuk nån dag, fast jag inte borde :P. men shit samma, de problemet kan jag ta sen. nu ska jag njuta av allt.

For some reason I can't explain

jag fastnade för nått kedjesms som jag fick av My idag. ".. låt oss skåla för oss och för männen som har oss.. förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kmr möta oss .. ". o så skulle man skicka runt de för annars skulle man la få otur el nått sånt. men iaf, jag gillar de. de låter så hoppfullt på nått sätt. jag vet inte va de va som hände i min hjärna där men de va la nån nerv som sprang över en annan o jag vill helt plötsligt inte dö innan jag blir arton. jag vill uppleva allt som finns o se va fan. jävla fegis är jag om jag bangar hela livet bara för att det blir lite jobbigare när man e äldre. jag gillar redan 2009 o de har bara gått en vecka ^^

today is the day

idag är första dagen på vääldigt länge som saker faktiskt känns helt okej, som att det går att klara. jag e fan på väg upp! o den här dagen känns bra! hela dagen liksom. bara för att det är. bara därför. vet inte hur de kmr sig att allt blev så mkt bättre helt plötsligt. mitt humör är konstigt o okontrollerbart.

jag har tänk på mina läxor typ varje dag under lovet. men inte fan har jag gjort dom. "jag kan börja efter jul, efter nyår, imorn osv.. " o så kmr sista dagen innan skolan börjar. jag tänkte att jag skulle ägna heeela dagen åt svenska och företagsekonomi. men jag orkar inte! jag har ingen lust, jag vill njuta av det lilla ledighet som finns kvar. så tuff shit, de blir inget pluggande för mig idag heller. men däremot så känner jag verkligen för att göra klart mitt rum! orka att det aaaldrig blir färdigt. o de e ashärligt väder ute o allt känns fan bra! jag skulle ge så jävla mkt för att förstå vad de e som gör att jag ramlar ner i gropar eller sitter på nån jävla topp vissa dagar/perioder. shit jag e typ tillbaka. jag älskar att må så här mördande bra av ingen anledning alls! det är så här jag vill må :D


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp
ja vet, det är stört. men jag blir beroende av o kolla på sånt. de e så jävla hemskt. usch. jag klarade inte av o kolla hela tiden, men jag va ändå tvungen o titta mellan fingrarna. jag tvingade mig själv till det.