¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

¨saknar mina favorittjejer, Anna och Johanna. kan verkligen inte ha kul utan er. spelar ingen roll hur kul jag har, de hade vart tio gånger roligare om ni va med.
jag känner mig jättegrinig nu på kvällen, som en stor jävla bebis. typ hatar allt o alla just nu. saknar som sagt Annis o Johannis :P. känns ungefär som om jag saknar halva foten, skitjobbigt e de alltså.
ska upp tidigt o jobba imorn också. kan de bliii bääättreee??? :O borde egentligen sova nu, el iaf lägga mig i sängen o försöka..
men ska träffa sanne efter jobbet förhoppningsvis :D

add: du behöver inte bry dig bara för att bry dig. då e de bättre när du e ärlig

'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*

skit, har verkligen aldrig träffat nån med så dåligt självförtroende o så mkt osäkerhet. söker hela tiden bekräftelse, uppskattning. klär sig för att synas för killarna, skrattar för att göra alla glada, fjäskar för att alla ska tycka om, snackar skit för att hävda sig, skär sig av någon anledning, ändrar sina åsikter för att kunna hålla med.. osäkerheten flödar. mitt självförtroende verkar enormt i jämnförelse, ser fan ut som mount everest bredvid hennes, shit asså som sagt.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Jag <3 Jobbets massagestol

Tjuvlyssnat igen <3

Gröna tunnelbanelinjen

Ett par ~20 sitter på sätena bredvid varandra på tunnelbanan. Tjejen har suttit och smsat ett bra tag och killen försöker lönlöst fånga hennes uppmärksamhet genom att nafsa henne i örat, leka med hennes hår och smeka henne på halsen. Till slut lägger han huvudet på hennes axel och suckar. Han borrar in ansiktet i hennes kofta och rör kärleksfullt huvudet fram och tillbaka. Tjejen tittar irriterat upp från mobilen.
Tjejen: Vad fan gör du? Sitter du och torkar av snor på min kofta?

jag så älskar sånna här..


`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`´`

de känns som om nån sodastreamat mitt blod

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

ibland e jag verkligen nyfiken på vad dom tror.. vet dom nått alls? o vad vet dom isf. jag förstår verkligen inte deras resonemang.. hur tror dom att 17åringar uppför sig egentligen? tror dom att jag ska va som jag va när jag va 12 hela livet? suck, föräldrar..

¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤

Sitter på jobbet nu o borde egentligen jobba. men de finns ju inget wordfinder på datorn än o jag klarar mig inte utan :P..

Jag känner för o va så där inget-kan-få-mig-ner-på-jorden-igen-superlycklig. Så johanna, kom hem! Kan inte va de utan dig. Hoppas de blir sånt där underbart sommarlovs väder som de va innan sommarlovet började.. hörde nått om att de skulle bli fint på onsdag iaf. fast då jobbar jag så helst ska de regna som fan :P


Mina naglar e så långa nu att jag får ont av o skriva på datorn, vilket jag kmr behöva gö hela veckan.. :P ooooorka joooobbaaaa.. ville hem o gö nått kul.


[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

imorn blir de jobba igen.. kmr aldrig orka o gå upp så tidigt hela veckan. hoppas de regnar så att pappa åker bil. annars måste jag ta bussen o de e sjukt jobbigt. helgen har vart underhållande iaf ;) jag hoppas att inge kul händer när jag jobbar, de e såå typiskt isf.

har inte träffat Johanna o Anna på tio dar! bara 11 dar kvar då.. typ hälften av tiden har gått. om dom inte stannar längre, kmr dö då.. de e typ nu jag kmr börja sakna dom på ett jobbigt sätt. innan så tänkte jag bara på hur kul vi skulle ha när dom kom hem igen men nu orkar jag inte vänta längre :P jag klarar mig verkligen inte utan dom. de spelar ingen roll hur kul jag har, jag känner mig som en tvättmaskin utan tvättmedel - meningslös alltså :P.. på ett sätt e de bra att jag jobbar iaf, får nått o sysselsätta mig med 40 timmar i veckan.

add: min tröjar luktar som sandras nya parfym, vilken e väldigt god ;)

kan någon spola tillbaka tiden sju dagar? (a)

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

igår va.. utmattande? jag, sandra, carro o my GICK från delsjömotet till pixbo mitt i natten för dom jävla bussarna hade slutat gå.. sandra gick barfota dessutom. o de regna. de tog två timmar o gå. trodde fan att de skulle ta längre tid. o typ varenda jävel tutade på oss när vi gick längs motorvägen, precis som om vi inte visste att man egentligen inte ska gå där. o sen stannar de en gubbe också o jag fick panik, trodde typ att han skulle tvinga in oss i bilen el nått, men han nöjde sig med o skrika efter oss att han kunde köra. de har aldrig vart så skönt o sova som efter den promenaden ;)

()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()

skit, allt snack om framtiden. jag blir fan rädd. orka att alla måste ut o resa o lämna allt. om några år kmr jag tänka tillbaka på dom här åren o sakna allt vi hade. jag blir typ sentimental, om de nu e ett passande ord..

gaah, jag får damp av o inte träffa dig.. måstemåstemåste gö de. jag vet att inget har lovats, de e bara ja som tillåter mig själv o göra mig deprimerad. har man inte problem så skaffar man sig ;)


`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´`¤´

halvdag på jobbet idag då, jobba bara fyra timmar. sitter o översätter texter till engelska just nu. rätt segt men jag lär mig säkert nått på de o jag får ju betalt så.. :P e faktiskt lite nyfiken på o vad jag tjänar, vet inte de än. har en känsla av att jag kmr va vääldigt trött nästa vecka..

Carro e seeeeeeeeg, för er som inget visste de. hon suger på o svara på mobilen.

Im getting sick of waiting

`´```´´`````´``´``´´``´```´´

imorn har jag sovmorgon ;) ska till jobbet vid lunch typ. då får jag sova ut liite iaf. sen ska jag va med Cajjo :) jag måste ladda ner dom nya gossip girl också..
de känns som om jag börjat ta lite lite kort. borde ta mer :P de e kul o ha men de finns typ inget kul o ta kort på när de e så här halvtråkigt väder.
jag e trööött... borde nog gå o lägga mig nu för ska ändå upp tidigt imorn om man jämför med andra dagar, sov fan till två igår..

just de, jag har lyckats ta bort den trasiga backspegeln från moppen nu, lyckades med de helt själv faktiskt ;) (Y). när jag får min lön tror jag att jag ska köpa ny sadel till den, den har fan spruckit helt nu. de känns som om jag aldrig kmr sälja min moppe, e för kär i den. den känns nästan som en del av min personlighet :P får se hur jag känner till hösten, kanske e jag redo då, el helt enkelt i desperat behov av pengar.. iaf Moppeflicka forever

'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*'*

nu har de gått en vecka, bara två kvar...

":":":":":":":":":":":":":":":":":"

Lay back, it's all been done before


Carro försöker få upp mig ur sängen fast jag vill sova
Jag: - Har du ingen passion här i livet?
Carro: - Joo men jag har redan ätit o sovit

nu ska cajjo o jag ner till centrum o köpa godiiiis som jag e sjukt sugen på. eftersom vi båda e ovanligt sega så har ingen av oss duschat än fast klockan e tre o jag har inte ens käkat frukost, inte heller lunch. jag e så lat att jag inte orkar gö mat så jag går hellre hungrig. sen får jag panik när jag går ner i vikt. sommarlov e inte hälsosamt för mig.. tur att jag får lunch på jobbet annars hade de inte blivit mkt ätit.


Tjuvlyssnat <3

Centralstationen, Uppsala

Det är fredagkväll och två kraftigt berusade tjejer ~18 vinglar av en buss. De stöjder sig mot varandra för att hålla sig upprätta.
Tjej 1: Alltså, hallå, tänk om vi inte kommer in.
Tjej 2: Men hallå, vaddå liksom?
Tjej 1: Alltså, hallå, vi är faktiskt inte tjugo!
Tjej 2: Alltså hallå! Jag är fett snygg, du ser ut som en slampa och Linnea lovade faktiskt att knulla med vakten!


Liseberg, Göteborg

Två tjejer ~20 talar om en tredje person som inte är närvarande.
Tjej 1: Alltså gud, har du sett hennes nya frisyr?!
Tjej 2: Ja-a...
Tjej 1: Hon byter ju för fan frisyr oftare än normala människor byter underkläder!
Tjej 2: Ja, precis, jag vet, hon har ju för fan ny frisyr varannan månad!


.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.

Shit va bra humör jag e på idag XD såå sköööönt. känns som om de va evigheter sen. haha. de regnar fan inte ens!

Dancing all out, screaming and shout,

tear the whole floor up and there is no doubt,

that we rule the floor, dancing and more,

drunker and crazy than ever before


-=_-=_-=_-=_-=_-=_-=_-=_-=_-=_-=_-=_

e på värsta bra humör idag :D de e nog för att jag har sovit tolv timmar i natt.  jag e ledig idag o imorn så nu spelar de ingen roll när jag går o läger mig. inte för att jag direkt brydde mig innan heller men ändå.
idag ska jag träffa My o Helny, vilket va evigheter sen! ska bli kul o höra allt som hänt sen sist :)

-+-+-+-+-+-+-+-

vrf känns de så här?

jag saknar dej..

,.,.,.,.,.

äckeläckeläckel försvinn, snälla? snällasnällasnälla jag dööör... faaan, vrf existerar du fortfarande? vill inte att du ska finnas.. fan helvettes jävla skit. jag orkar inte

-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,-.,

jag blir såå fucking trött på mig själv.. suuuuuck. fattar inte vad de e med mig, fattar inte vrf jag inte inser att de jag gör kmr slå tillbaka på mig senare, när som helst egentligen.. fuck, tänk om jag sabbat de nu? fuck fuck fuck


.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-

Min mamma har damp, pms o ADHD samtidigt. underbart. jag ska isolera mig i mitt rum resten av kvällen. vill att cajjo kmr hiiiit.. <33

- - - - - - - - - - - - - - -

shit? jag e såå fast

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Ta mig till drömmarnas värld o låt mig låtsas

fan va djup jag e ibland asså..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

shit, tre dar o jag saknar er redan.. tänk då tre veckor?


- - - - - - - - -- - - - -- - - - -

Du behöver inte ta de så hårt, allt e inte över. ingenting kmr va över förens om typ tre månader. så ta ett djupt andetag så lovar jag att vi ska hjälpa dig så gott de går. Allting slutar inte lyckligt du vet..

fuck

skulle inte detta bli perfekt? skulle de inte vara vi, vi tillsammans med dom? fan att allt måste gå en annan väg.. aja, du har mig o vi har varandra..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fan vad jag älskar hämnd.. så gö mig en tjänst o gå o göm dig, du har inget liv längre..

..

om man helt seriöst kan poppa popcorn med mobilen så dör jag, jag hoppas för min egen skull att de bara e nått stört skämt som jag lyckats gå på :P  - sök på popcorn mobil på youtube...

jag som till o med e rädd för micron, ska jag behöva va rädd för min mobil då också??

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bara lipa tills tårarna tar slut, tills allt känns konstigt bra igen, tills inget finns kvar o säga, tills alla problem har försvunnit med tårarna nerför kinderna o landat på bordet för att sedan torkas bort med handen. 
precis så e de just nu, problemen har landat på bordet o behöver bara torkas bort ;)

-

Shit vad jag hakar upp mig på vissa saker, jag e så enformig, tänker bara på en sak hela tiden. kan typ inte koncentrera mig på annat. faan carro att du inte e hemma, då hade vi kunnat ligga o bara tjata ihjäl varandra..

---------

Nu har jag fixat den iaf lite :P fattar inte riktigt vrf den dampar men orkar inte bry mig.
imorn e de midsommar o de regnar! suck.. skitväder asså.

-

Jag har kommit fram till en grej.. killar har väldigt vackra händer. jag kan typ bli kär i killars händer, bara för att dom e just händer. :P jag e lite udda, jag vet.

Tjuvlyssnat <3

Ett gäng sitter och spelar "jag har aldrig...", men måste köra leken på engelska p.g.a. en fransk utbytesstudent.
Tjej 1:
Vad heter vegetarian på engelska?
Tjej 2: Vegetable?
Tjej 1: Have you ever had sex with a vegetable?
Fransk kille: Yes.
Resten av gänget ser väldigt generade ut.



Ica Maxi, Alingsås

En mamma ~ 30 och hennes dotter ~5 står i kön. Framför dem står två killar som pratar norska.
Dottern: Mamma, varför pratar de där killarna så konstigt?
Mamman: De är norrmän, ifrån Norge.
Dottern: Men sluta mamma. Jag vet att norrmän inte finns på riktigt.


-

Nu har johanna o anna åkt till italien. kmr sakna dom nått sjukt mkt.. men vi hade kul ändå in i de sista :P i tisdags så firade vi Anna hemma hos johanna. hade jättekul den kvällen :)

sagt av carro:
Jag känner mig som en sill i en sardinburk - när vi låg fyra pers i johannas säng o hade ont i benen o snackade.

Nu känner jag mig som den där sillen igen.. -

för ett tag sen sa siri: jag va ung och dum. o jag kan inte sluta skratta åt de XD

idag har jag sovit till halv två bara sådär. vilket betyder att jag missade dom sista smsen från johanna o anna.. såå typiskt. jag hade iofs redan smsat dom under natten när jag inte kunde sova :P
three days grace - gone forever  e så sjukt jävla bra, älskar texten också. stämmer så jävla bra in på mig..

just de, mina ben ser ut som fan nu. har typ sår överallt. ramla med den jävla moppen.. jag ska hämnas på den, den e såå såld.

jag e så jävla rädd att förlora dej att jag helst av allt skulle stänga in dig nånstans o aldrig släppa ut dej


-

skit va krångligt de e ibland..

men imorn blir de kul iaf, ska fira Anna :D min favorit blondin<3

  

-

Jag har fått ett sommarjobb!!!! :D visst de e bara för en vecka men ändå! jag e inte så jävla misslyckad iaf

-

ÄckelÄckelÄckelÄckel

.

när jag orkar ska jag gö iordning den här bloggen. gör de sen, nån annan dag.. :P nån dag så ska jag gö denna bloggen snygg igen, bättre än den va innan dom bytte plats på den ockås ;)

-

Jag unnar dig ingenting.

och jag vet att jag e egoistisk men jag bryr mig mindre än minst.
oftast så bryr jag mig för mkt. jag bryr mig om vad folk tkr om mig, vad dom tror om mig, vad dom vet om mig. allt typ. men jag orkar inte bry mig, så nu ska jag sluta med de.. önska mig lycka till..

Carros sommarställa :D


.

Jag tror inte att de e dej jag saknar, de e nog känslan av att tycka om någon så mkt..

.

orka dej? vet ju fan inte vart man har dej nånstans

.

Party party,people on it, on it,

drinkin' booze and beers
and no-one cares bout' the future


.

Johanna, Anna o Carro - ni betyder allt för mig <3 fatta vilket sommarlov vi kmr ha! :D

-

Carro kom på en sak. detta e mitt näst sista sommarlov, fatta att de suuuger. därför ska jag ha de bästa sommarlovet! :D

.

Remember those photographs we took on the boat in Spain
I took them down and ripped them up and threw them all away
remember on the back of one you wrote we would meant to be
that doesn't really matter now cause u don't mean a thing to me

.

känns som om denna dan e oändlig, känns som om de va evigheter sen jag sov :P helt skumt. men jag har inget emot om denna dan varar ett tag till, den har ju vart bra så.
jag o Carro va i stan o jag hittade de jag skulle ha plus lite till. de har sagts en del roliga saker av Carro under dagen. bl.a. :

"Jag e helt torr i huvet" - sagt om tuggummi

"Greenpeace, e de några sånna där nyttighetsfreak?" - hahhahah

så jag har fått skratta en del iaf. :P nu ska jag gå o gö mig iordning lite, känner mig helt död efter att jag gått på stan i evigheter.. men sen ska vi ut :)

jävla ÄCKEL

.

jag trodde allt va bra nu. men tydligen inte. jag kan inte sluta tänka på då, hur de va. inget kommer bli som de va, för du är inte här längre. du är långtlångt borta. o det hemskaste e att jag tror inte att du saknar de. jag tror du har de bättre nu. för hade du velat, då hade de inte vart som de e nu. så fuck it. jag klarar de här, vänta bara. de tar bara en jävla tid. jag längtar tills nästa år, då har jag antagligen glömt de. men innan dess, 6 månader av väntan på att den jävla ångesten ska gå över. jag bara spy, sätta mig på moppen o köra så fort de går, känna hur jag nästan blåser bort o känna den fullständiga kontrollen över sitt liv.
jag borde ha gjort så mkt annorlunda. jag kunde ha förändrat allt. jag kunde ha sagt vad jag kände, men inte fan gjorde jag de. jag kunde kanske ha glömt det redan, jag trodde jag hade gjort de. men nu syns de tydligare än någonsin, nu när bara dom fina minnnerna finns kvar. när jag har kommit över min hat-period. nu är ångesten och saknaden tillbaka. så fuck u, jag hatar dig

okej, de va nått gammalt inlägg som jag inte lyckats publisera el va fan de heter.
men nu ska jag skita i de, fattar inte vrf jag bryr mig. JAG SKA HA DE BÄSTA SOMMARLOVET EVER

.

asså shit, jag läste mina inlägg o inser hur jävla patetisk jag låter. o de måste verkligen va så att alla tolkar de hur dom vill. men va fan, då får dom gö de för jag tror ingen gissar rätt ändå :P.

idag ska jag o carro in till stan o verkligen grovshoppa (nytt ord här då). så jag vet inte vrf jag sitter här o skriver när jag egentligen borde skynda mig in i duschen o springa till bussen.. men, seg som jag e så vet jag inte bättre :P

-

Att du inte saknar mig, att du redan är förbi, att du inte bryr dig. de e de som gör mest ont. att du inte känner samma, att du är långt borta, att de aldrig kmr bli som jag vill ha de. fattar verkligen inte vrf jag tänker på de nu. jag trodde jag mådde bra. jag trodde jag var förbi. jag trodde jag var glad att du inte är på denna sidan av sverige längre. så fel jag har ibland, jag trodde jag kände mig själv.. att se bilder på dig känns som om sticka i nått mellan lungorna o vrida om. äckel..

-

fuck vad jag saknar allt. hur de va då, vrf kan de inte va likadant nu. jag hatar de. fuckfuckfuck.. god vrf tänker jag på de här nu?? vrffff??? FTS. jag vill ba att allt ska va bra, orka att de e så här. orka att jag inte finns i ditt liv längre, inte de lilla minsta.. knappt som ett nummer på mobilen. FUCK U FÖR ATT DU FÅR MIG O KÄNNA SÅ HÄR

-

du vet, ibland springer man ifrån sina känslor. sysselsätter sig med annat, tvingar sig själv att inte tänka på de. men tillslut orkar man inte springa mer, man tror att man lyckats förvilla känslorna men dom hittar alltid tillbaka till en. o så e de just nu, jag typ tänker på hur de va då, hur de kunde ha blivit, vrf de inte blev som de blev.. men orka, jag blir så trött på mig själv. fast de detta kanske låter vääldigt skumt, men ibland mår jag bra av o må dåligt, el nått.. guud, vilken emo jag e innerst inne. men jag menar liksom att jag inte klarar av o bara va neutral, jag måste va något. antingen glad el deprimerad över något. äh orka, tror jag ska fortsätta springa ist..

-

Now things are coming clear
And I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared
So I'll stay out all night
Get drunk and fuck and fight
Until the morning comes I'll
Forget about our life


vissa låttexter passar verkligen in på en..


-

Yes, jag är ett kontrollfreak. jag typ klarar inte av o inte veta va jag ska göra nästa helg, nästa vecka eller så :P jag måste ha en plan, o om de e en osäker plan så vill jag helst ha en back up-plan. jag vet, de e inte särskillt coolt o uppföra sig som en tant på 50 bast men jag e född sån..

jag har haft en uuuuunderbar helg med Anna, Johanna o Carro på Carros sommarställe. vi har solat, dom andra har badat, vi har pratat oss igenom nätter o dagar, ätit massa god mat o onyttigheter o snackat med norrmän ;)

idag har jag haft min första måndag på sommarlovet!!! egentligen va de tänkt att jag skulle träff sanne i stan o sen handla kläder till jacob men ingenting av de blev av. så jag åkte o badade vid långvattnet o sen åkte carro med mig hem. vi kollade på anna o johannas klänningar också o de känns så skumt att de va ett helt jävla år sen jag va på hemliga festen. jag känner mig asgammal men de känns verkligen som om de va nyligen vi gick runt ute i skogen o satt o höll på o bli uppätna av alla myggen. jag var hes som fan o min klänning va sticksig, sanne hade gräskrig o vi lyssnade på dåliga komiker.. suck, tiden då man va så oskyldig e förbi, inte för att den inte va de redan då men de låter fint.. ¨

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive


.

jag e  stressad. . . typ vid nio imorn så måste jag ha hunnit packa klart för då åker vi. o nu ikväll så ska vi ut så borde egentligen packa nu men jag måste ju gö mig i ordning med. oorka. hatar när de blir stressigt :P jag suger på o gö saker när jag e stressad. får typ inget gjort. underbart.. -.- kmr säkert glömma nått ba för de. aja, ska kanske gå o gö nått vettigt ist för o sitta här :P

Everybody got their problems

.

-

Undrar du aldrig hur det hade kunnat ha blivit?
om det var meningen att det skulle bli just så här?
aja, de blir väl du o jag i ett annat liv ist

-

Lääängtar till helgen!! ska till carros sommarställe o de ska bli grymt roligt o underbart :D inget kan förstöra de. jag typ räknar ner tills vi ska åka. :P o imorn har jag skolavslutning! :) härligt. känns skumt att de redan e sommar. vårterminen har gått skitfort ju. nästa gång jag har en lektion så går jag i tvåan. känns ännu mer skumt. de e faan läskigt ju, jag kmr bara ha två sommarlov till. fatta att jag snart måste börja ta en massa ansvar o gö nått vettigt typ. snart måste jag väl börja jobba också el nått.. har inte ens ett jävla sommarjobb o jag vet vrf.
aja denna sommarn ska jag njuta av o bara va ledig o kunna gö va jag vill. baada massa, sola, shoppa (för icke existerande pengar), läsa o bara vara. göra vad man har lust med för stunden. Underbart

add:  mitt sår på benet ser läskigt ut just nu. o johanna o anna kmr hem vid tre nån gång imorn o funderade seriöst på o möta dom på stationen. men de skulle bli för krångligt, får träffa dom när dom kmr hem ist :P

nu ska jag gå o sätta i pinnar i håret så att de blir lockigt till imorn, sov gott ;)

.

Okej, nu kanske jag ska börja blogga igen. har typ tröttnat på o skriva allt på bilddagboken så skriver här ist.
just nu e jag väldigt irriterad. tror dom att de e jag som e the bad girl? tror dom att alla andra ungar e så jävla mkt bättre än mig? tror dom att de e jag som får alla o gö "dumma saker"? såå irriterande när dom har en viss uppfattning om en utan att man vet hur dom fått de. vrf tror dom bara sånt om mig?? e de såå kul o skvallra om nån unge dom inte känner? gaah va irriterad jag bliiirrrr... sköt din egen unge, snälla?